A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2011. január 5., szerda

A fiúkat kezelem

Az ovi első éve nem csak sok élményt hozott Kori életébe de sok vírust is csempészett az otthonunkba. Simi több hete köhög még mindig várom a pillanatot, hogy abbahagyja de elég makacs, kitartó, felszakadó de reszelős. Nagyon rossz hallgatni. Láza nincs, a kedve jó, eszik iszik nem néz ki betegnek de makacs ez a köhögés nem akar elmúlni.

Nimród csütörtök óta antibiotikumot szed, mindenféle ronda színű váladékcsorgás miatt. Ő az ágyban köhög, napközben játéknál kevesebbet hurutosan. Napi 3-szor inhalátorra csatlakoztatom attól szakad fel rendesen.
Végre elfogadja a cumisüveget és teázgat lelkesen!

A fiúkkal elég nyugis a délelőttünk, bár Simi egyfolytában velem akar játszani. Hiányzik neki Kori bár össze vissza van karmolva az arcocskája mert hazafelé a kocsiban azért jól "megszeretgetik" egymást (bepótolják amit nem töltöttek együtt, Simi tényleg csupa seb).

Nimród jön, megy négykézláb a lakásban és vizsgálódik, tanul, kóstol, kiszolgálja magát (ma egy falat play doh-val) és nagyon édesen kacarászik.
Ijesztően jó az étvágya még az én főztömet is befalja ami tényleg elég szokatlan mert a testvéri nem voltak oda érte.
Duplózik ami megint csak extra fejlettségre és a harmadikok sorsára utal Koriék ilyenkor a puha könyvek iránt érdeklődtek.
Rombol persze, de próbál összeilleszteni és sikít ha valamit elvesznek tőle (jogos!).
Berci odáig van érte, most kerültek igazán közel egymáshoz az első 6 hónap nem volt olyan gyümölcsöző mint az elmúlt pár hét.

Jól vagyunk, gyógyulgatunk majd újra beleesünk és a jövőn törjük a fejünket.
Berci e hónapban lesz 30 éves.

Kori barátnős napja

Kori hétfő óta megint oviba jár. Reggelente azért van egy kis pityergés néha nyavalygás de délután amikor megyek érte, fülig ér a szája és még meg is kérdezi miért mentem olyan korán.
Ma hosszabban pihenhettünk délután (Simi alvásigénye is tombolhatott mivel neki sokszor a 3 óra is kevés) mivel Anita vállalata, hogy a sajátjával együtt az én lányomat is elviszi magukhoz, hogy a lányok végre játszhassanak egy nagyot.
Tegnap ugyanis Virág és Kori megbeszélték, hogy majd mennek egymáshoz, majd mikor kiderült, hogy nem elég, hogy ők ketten egyeztetnek a szülőket is be kell avatni nagy volt a csalódás.

Anitát hívtam délután a lányok, "koktéloztak, szívószállal iszogattak, lovaztak, állatoztak, játszottak, eszmét cseréltek és csacsogtak be nem állat a szájuk Anita elmondása szerint. Nagyon édesek lehettek, szeretem amikor Virággal játszanak, tényleg nagyon édes lánykák.
Éjszakára cseréltek állatot, Kori egy fekete lovat hagyott ott és elhozott egy fehéret (holnap természetesen visszacserélik).

Itthon egész este Virágékról beszélt, de azért megemlítette, hogy milyen jó, hogy az Angyalok olyan szépeket hoztak neki amiket szeretett volna.

Jó, hogy van barátnője.
Jó, hogy Virág az.