A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2011. november 24., csütörtök

A Zoknifaló-ügy

Ma este vacsoránál Simi újra felhozta a témát, mintha szeretné a rettegést, a borzongást.
Kínomban egy elég gyenge történettel álltam elő miközben próbáltam mindenkinek  az asztalra tenni a megfelelő vacsora adagot.

A lényeg, hogy "gyerekek nincs zoknifaló manó"! 
Egy apuka reggel felkelt és sietett a munkába amikor is nem találta a zoknijának a párját. El kezdte keresni, mire előjött az anyuka, hogy "jaj azt hittem koszos és a szennyesbe tettem!". Elszaladt a feleség és előjött szájában a fél pár zoknival mire meglátta a férje és hatalmas nevetésben tört ki, hogy "de hát te egy zoknifaló vagy!".
Erre a feleség azt mondta: "Igen, egy kis zoknifaló manó!".
Azzal az apuka felvette a zokniját és elindult dolgozni:"Köszönöm feleségem!".

Nem igazán figyeltem mikor ezt a badarságot összehordtam de Siminek tetszett a történet, kérte, hogy nézzük meg mire mondtam, hogy ez nekünk nincs meg, mire felpattant, hogy " akkor játsszuk el!". Levette az egyik zokniját, oda adta Korinak. Simi lefeküdt a szoba közepén a földre eljátszotta, hogy alszik. 
Kori elment a másik szobába, majd előjött. Simi felébredt: "hol a zoknim?".
Kori mondta: "Jaj a szennyesbe tettem!" - majd elszaladt.
Vissza jött szájában Simi fél pár csíkos zoknijával. (Kérdezi tőlem: Anya én most mit mondok?)
Mondtam, hogy :" Simi most nevessen, hogy : "de hát te egy zoknifaló vagy!", Kori pedig mondja, hogy "igen egy zoknifaló manó!".
Kori Simi szépen eljátszotta a jelenetet, nagyot nevettek mindketten, Simi felvette a zokniját.

Ezek után Nimród tömött egy fél pár kék zoknit a szájába, és olyan hangot adott ki közben, hogy mmmmmmmmmmm és körbe-körbe masírozott a lakásban. Erre Kori a szájába vett még egy inget, majd egy nadrágot, mire Ninó kivette a szájából a zoknit és követelte Koritól a nadrágot. Kis verekedéssel megszerezte a nadrágot és azt tömte a szájába.

Ezek után mondja valaki, hogy nem vagyunk őrültek....