A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2012. december 2., vasárnap

Jólesett...

 ....a hó és a segítség is amit ma kaptunk.

Nem aludtam túl sokat az éjjel, az erdei para és jobbról Kori, balról Bódi alvótárs (már éjféltől!) nem könnyített a helyzetemen.
Aztán reggel 8-kor felébredtem és azt gondoltam az élet nem áll meg, indulás az eredeti terv szerint.
Elértünk a 8.50 es buszt a nagyokkal, Berci meg cégessel lehozta a Boldit és így még hamarabb oda értünk misére mint szoktunk. A gyerekek borzasztóan örültek az első hónak, reggel még esett is egy kicsit. A buszról csodálták a fehér erdőt, Kori szerint olyan: "mintha a fák esküvői ruhába öltöztek volna".

Mise végén jött a "Mikulás" és a gyerekek nagyon boldogok voltak azzal az egy szem kis csokival amit kaptak.

Berci apukája felajánlotta, hogy menjünk az ő autójával Mogyoródra apuhoz.
Így Boldi velük maradt mert nem fért volna be, és náluk töltötte az egész napot. Mi meg felkerekedtünk és először Apu munkahelyére mentünk ahol Mikulás-napi műsor volt a színházteremben utána pedig csomagot kaptak egyenként a Mikulástól. Hát ennek is rettenetesen örültek. Simike sikongatott a kis csomagjával (azt mondta: "ez a legjobb nap!"), Nimród komótosan fogyasztotta az édességet, Kori pedig olyan nagylányosan mindent befalt egy pillanat alatt.
Éviék is ott voltak Violával Írisszel, és nagyon édesek és boldogok voltak mindannyian.

Apuhoz kiértünk 1 körül. Juci mama főzött, Ati papa szeretgette az unokákat főleg Ninót akit nem lehetett leszedni róla - csak néha.
Hús levest ettünk, aztán milánóit és kakaós csigát. Felköszöntöttük a 7 éves keresztlányomat Violát, egy nagyon nagy barna lovat kapott tőlünk.

Kora este haza jöttünk, aztán Berci visszacserélte a kocsikat és hozta a Bódit (aki nagyon jól szórakozott a távollétünkben és amikor haza ért akkor nem az én karjaimba zuhant hanem először a testvéreit ment leellenőrizni).

Sok segítséget kaptunk ma is és ez nagyon jólesett.