A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2013. augusztus 2., péntek

Egy nagyon hosszú hét

Ez most nehéz volt.
Boldi hétfő éjjel óta lázas volt ezzel együtt pedig nagyon sírós, nyűgös kedvetlen és anyás.
Szegénynek nagyon rossz lehetett ebben a melegben még a saját forróságát is elviselni.
Csütörtökön lent voltunk a dokinál (szeretne majd Boldira szavazni ha polgármester lesz mert annyira okos szerinte és egy lányt is keres majd a családjában neki 30 év múlva mert kell nekik egy ilyen:) ).
Boldi vizelete negatív ami jó hír de írt antibiotikumot amit el kezdtem adni de a jelentőségét csak most péntek este láttam be mivel még most is 38 körül mozgott a hője. Szegén ezzel együtt allergiás lett valamire (vagy a penicillinre vagy más komponensre) mert piros foltos lett a feje a füle mögött aztán a halántékán majd egyre jobban. Írt másikat Akvil Duo helyett Formilidet mert azt már szedett.
Úgyhogy Boldi nincs túl jól, bár eszik meg iszik azért ez a piros fej a 4 napos lázzal már elég viseltes kinézetet kölcsönöz szegénynek.

A többiek nagyon klasszak voltak. Én sokkal nehezebben bírtam a bezártságot mint ők.
Ideges voltam a tehetetlenségtől és szakadt rólam a víz és sajnáltam őket mert este 7-8 ig voltunk csak lent a ház mellett egy kicsit egyébként nem tudtunk lemenni Boldi és a forróság miatt.

Sokat játszottak (Nimród kapott a névnapjára egy nagyon szuper mentőautót azzal játszanak együtt), mesét néztek meg úszó vb-t én meg Boldikát gyógyítottam és főztem és egész nap összeért a sok házimunka: mire elpakoltam a reggelit csináltam az ebédet aztán már teríthettünk 1-2 mosás és már el is ment a délelőtt. A fiúkkal aztán ebéd után minden nap aludtunk (Kori ilyenkor rendes: elvonul és játszik, színez amíg fel nem kelek hozzá) délután pedig megvártuk míg le ment a nap meg Boldi láza és akkor lementünk egy kicsit.
Úgyhogy eddig ez volt a legrosszabb hét a nyáron eddig igazán nem volt okom a panaszra.

Most Nimród köhécsel, nem igazán lehet tőle aludni, mellém jön már éjfél körül és reggelig köhög kisebb- nagyobb megszakításokkal (és persze délután is "bújjunk össe anya" - szóval nem tágít).
Jobbról Ninó balról Bódi, Berci meg önkéntes számüzetésben .
Kori ma délután mellém bújt: "Köszönöm, hogy megszültél Mami!"

Végül is a Balatonon is van orvos de hát jó lenne már ha mindenki egészséges lenne mert ez így nem jó!