A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2011. június 14., kedd

30. hét és a többi

Vasárnap Ati papához mentünk Mogyoródra, Kis Atika és Szabi születésnapja alkalmából. Egész napos hintázás volt a kertben és Atika jóvoltából fergeteges disco- és koncerthangulat tombolt.

Sajnos Éviék cserben hagytak minket, egy fél éve tervezett hamarosan bekövetkező családjainkat érintő lépéstől utolsó pillanatban visszatáncoltak, így megnehezítve a következő pár hetünket vagy évünket...
Elöntött minket (Bercivel) a bizonytalanság érzése, nem tudjuk hogyan tovább de az elkeseredettség és düh után megint csak arra tudok gondolni, hogy biztos nem véletlen, hogy megint magunkra maradtunk és kénytelenek vagyunk kilábalni belőle és bíznunk kell abban, hogy mikor Isten becsuk egy ajtót akkor valahol kinyit egy ablakot. Tündi Dédnagymamám azt mondta: "majd az idő kipörgeti hogyan legyen".
Cseppet sem vágytam erre az újabb bizonytalanságra mikor hamarosan lesz még egy babánk és nem tudom mi lesz velünk...
Az is eléggé nyomaszt, hogy nincs családi autónk és majd utazunk ahogy tudunk egy darabig biztos nem is lesz (már megint más vitte el a Lottó 5-öst) hát még ez most...
Bíznom kell abban, hogy Isten kezében vagyunk különben nem bírom ezt a bizonytalanságot.

Drága kis Pöttyömmel ma találkoztam az ultrahangon.
Gyönyörűséges, szépséges pont akkora mint a kora 30 hetes 4 napos, 1570 gramm körüli és a combocskája pont a gyomromban volt mikor nézte az orvos (éreztem és láttuk is a képernyőn).
Kell, hogy így lássam, közelebb érezzem, ismerkedjek vele mert azt hiszem nem vagyok felkészülve az érkezésére.
Olyan sok mindennel kell mostanában megküzdenem kívülről és belülről is, hogy nehezen hangolódom erre a kis csöppségre.
Kori nagyon várja már, hogy nyaralás után megszülessen. Hihetetlen izgatottan beszél róla, hallgatózik, Siminek is "reklámozza" (így ő is igyekszik kapcsolatba lépni vele), ez nekem nagy öröm, legalább ilyenkor mindenki kis Pöttyre figyel és koncentrál.
Sokat fáj a hasam, ez gondolom természetes ilyen kíméletlen üzemmódban de most nagyon örülnék neki ha kivárná az idejét a Legeslegkisebb Nagy.

Nimród hihetetlen csíntalan, igazi kis vad oroszlán, harap, fejjel megy a testvéreinek, kiharcolja amit akar, huncutul vigyorog, egyedül és rengeteget eszik, egyre többet alszik és megy, megy, megy, vadul, vadul, vadul.
Első szava: Pápá = Apa, azaz Berci.

Úgyhogy akad itt öröm bőven...