A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2012. április 15., vasárnap

Családi kép 2012 április

Kori zsúrja

Jól sikerült.
Négyre jöttek a meghívottak: Virág és Ágoston, Zoé, Áron és az ikertestvérei Luca és Andris.
Így is tíz gyerek tombolt az én négyemmel együtt.



Volt konyharuha-tánc ( a székes tánc után szabadon mivel nem volt 9 székünk a táncosoknak viszont Anita kérdezte miből van 9 amire ráülhetnek.).
Ezen Anitával nagyon szétröhögtük magunkat, még jó, hogy kimostam az össze konyharuhát, a gyerekek meg olyan édesen ültek komolyan a rongyokon mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Aztán mikor leállt a zene rá kellett ülni egyre és akinek nem jutott az kiállt. 3 nyertes maradt a végére.
Ninóka kikaparta magának a gesztenyét: olyan leleményesen talált magának helyet, hogy azon is nevetnünk kellett ahogy trónolt a konyharuhán.
Örök emlék marad a konyharuha-tánc az biztos!





Aztán volt szobortánc amin olyan lelkesen ugráltak, hogy megint csak nagyon sajnáltam őket, hogy mindent beleadnak, a rázásba. Jaj ez nekem nagyon tetszett ennyi gyerek édesen, aranyosan, felszabadultan.




Aztán volt az akadálypálya verseny (mindig egy vezető mutatja a többieknek, hogy mit kell csinálni). Ezt is nagyon élvezték! Ez a játék annyira tetszett Virág zsúrján az én kis Korikámnak, hogy ezért hívta ugyanazokat az embereket a zsúrjára (Zoé, Áron) akikkel ott bulizott télen.



Anita nagyon rendes volt, ügyesen vezette a játékokat.

Aztán mikor már tortát is ettünk és kezdett mindenki nagyon elfáradni akkor jött az óriás lapra rajzolás a földön.


A torták nagyon viccesen néztek ki.
A banános pudingoson azért röhögtünk megállás nélkül mert nem is tudtam de Anita pont ilyet csinált a Virágéra és ilyet fog Ágostonéra is (2 hét múlva -a gyerekek azt hiszik majd, hogy ez a TORTA), aztán a csokis tortámon pedig azért mert leragadt az alja és úgy kellett felkaparni.
Ennek ellenére nagyon finom volt, majdnem el is fogyott mindkettő.

Mindenki evett, ivott és szerintem nagyon örültek a gyerekek és ezt nagyon jó volt látni!

Boldi a buli felénél kidőlt, őt betettem aludni egy szobába és csak késő este ébredt enni.

Áronék hétkor elmentek aztán jöttek Zoé szülei, maradtak egy kis süteményre, volt gyerek aki még vacsorázott nálunk úgyhogy megint rendhagyó csak kicsit kisebb buli volt mint a tavalyi.

Kori boldog volt, Simi néha rettegett, Nimród szerelmi jelenetet rendezett Zoéval, Kori meg végre lányos játékokat játszott mert Luca és Virág is szívesen Barbizott.

Nekem nagyon tetszett ez a sok gyerek és az örömük is olyan jó volt, hogy gyakrabban rendeznék ilyen bulit, csakhogy ilyen látványban legyen részem.

Kori azt mondta nagyon örült, hogy eljöttek a barátnői és nagyon viccesnek tartotta Áront aki a labdával bolondozott.

Nagy sikert aratott Kori névnapi labdája amit Berci anyukája választott neki, becsesnevén mirígylabda, ha megnyomjuk kibuggyan belőle sok kis gumi bogyó .
Leírhatatlan és nagyon egyedi termék, a gyerekeknek ez tetszett a legjobban.
A másik siker meg egy óriás koszos doboz volt amit a buli elején elpakoltam a nagyszobából a leghátsó szobába, amikor megjöttek a vendégek akkor Kori szaladt, hogy "Anya hol van az a nagy doboz, azzal akarunk játszani!". Elő hoztam és annyira jót játszottak vele, hogy csak na! Nyuszikák voltak a dobozban, aztán lovagok, aztán nem tudom mi de még most is itt van a szobában.

Berci csak a buli vége felé ért haza mert fotózni volt szegény, addig Tamás segített habot csinálni meg Boldit fogni, Zita, Áron anyukája is végig maradt a kicsikkel pedig az elején nem tudták, hogy maradni fognak.

Szerintem jó volt!

Folyt. köv. május elseje körül.

ui. Az ajándékokról annyit, hogy olyan kedves, szép személyre szabott  meglepetéseket hoztak a vendégek, hogy Kori nagyon örült. Kapott tulipánt Árontól és Zoétól, Virágéktól egy egyszarvú lovacskát és rajzot, Zoétól pónit kis mókusokkal, Árontól egy Jázminos pólót, csattot, csokit.
Azóta is ezeket csodálja.