A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2013. december 28., szombat

Karácsony 2013



Szívem tele hálával és aggodalommal.
Hálás vagyok, hogy megkaptuk ezt a kis csodát: Dominik olyan szépen belesimult nagy családunkba, hogy szinte észre sem vesszük, hogy egyel többen vagyunk, hatalmas öröm ez mindnyájunknak.
Berci jó sok munkát kapott ünnepek előtt, nagyon sokat dolgozott miközben az összes gyerekkörüli dolgot ő látta el a háztartásvezetéssel együtt. Nagyon büszke vagyok rá, elfáradt, de helytállt és gyönyörű bőséges karácsonyt varázsolt nekünk az angyalokkal 24-re. Hála érte, hogy sok munkája volt és ereje hozzá.
Hálás vagyok, hogy nem lett császár a szülés mert így teljes értékű családtag vagyok nem kell felépülnöm, jól vagyok fizikailag, a gyerekek nem egy megint fekvő édesanyát kaptak vissza.
25-én, 26-án Berci vitte a gyerekeket a családhoz, mi Domival itthon pihentünk.
Én szenteste nagyon rosszul lettem egy turbóvirus ledöntött a vacsoránál már nem tudtam felkelni, másnap jobban lettem és talán meg is gyógyultam.
Az aggodalmam most Domi miatt van. A gyerekek 3 hete náthásak köhögnek sürűn orrot fújnak és lassan javulgatnak de lázuk nincs. Elzárni nem lehet 4 lelkes szeretet áradatos kistestvért azt kértem, hogy ne köhögjék le. De sajnos 3 hétig bírta a küzdelmet, most ő is náthás lett.
Tegnap óta Dominak szívom azt az ici pici orrocskáját és aggaszt mert minden átmenet nélkül sárga ami belőle jön. Kap nasivint streimart de nem tudom kell e antibios orrcsepp, nem lesz e nagyobb baja és persze hétvége van a neten meg nem találok egy nagycsaládos anyukát sem akinek az újszülöttje sárga náthás. Féltem szégényt remélem nem lesz lázas, ezt a rettegést sose szokom meg már kórházat vizionálok...

Kori, Simi, Nino és Boldi nagyon sokat veszekednek itthon. Máshol nem, dicsérik őket mindenhol de idehaza folyton visítás, sipítozás, egymásra csápás, igazságszolgáltatás megy ami nagyon elkeserít mert ezt sem tapasztaltam ennyire brutálisnak eddig. Most idegesít türelmetlen vagyok csúnyán rájuk szólok este meg végig gondolom, hogy megint nem foglalkoztam egyikkel sem rendesen mert időm sincsen, két etetés még teljesen összér és éjjel is fent vagyok sokszor. Berci szerint Csak érzékenyebb vagyok mint eddig szerintem meg nagyon türelmetlen vagyok és rosszul kezelem ezket a helyzeteket. Szeretném jobban de nincs erőm, bölcsességem és lefáraszt a hetek óta tartó
 Betegeskedésük.
Ahol sok az öröm ott sok a nehézség is -értem én -de egészség az akkora áldás lenne és most nincsen pedig csak most indul a tél.
Aggódom...