A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2014. január 3., péntek

BOLDOGSÁG








Megvagyunk

Dominak javult a náthája. Bár még szörcsögős de szebb a színe és kevesebb a mennyisége.
Köszönöm a tanácsokat, megnyugtatott, hogy másnak is volt ilyen, bosszantó ilyen pici gyereknél bármiféle gyógyítgatás. Anyatej: remélem ezzel átvészeljük a telet.

Vasárnap lesz 4 hetes a legkisebb Nagy.
Három hét küzdelem után a testvérek is meggyógyultak, nincs éjjeli fuldoklás végre lehet puszilgatni, ölelgetni, közel hajolni a kistestvérhez és ez mindenkit elégedetté tesz. Nagyon nagyon jó így.
Én nagyon kialvatlan és idegbeteg vagyok pedig nagyon igyekszem és mindig elhatározom, hogy türelmes leszek. Mindenkit szeretek de frusztrál a sok tennivaló és, hogy ezerfelé kell figyelnem milliófelé jár az agyam. Le kéne állni, elengedni minden dolgot és élvezni, hogy heten vagyunk. Néha sikerül és akkor nagyon jó de tudatosan kell rá törekednem, hogy senkit ne bántsak meg.
Társasozni mindig nagy kedvvel ülünk le, aztán Boldika rombol és megsértődik mert ő is akar de a saját szabályai szerint (ami pusztító), van aki megsértődik mert nem nyer, van aki leveri a bábukat véletlenül és nem tudjuk ki hol állt és egy valaki örül: aki nyer.
Mindennek ellenére azt kell mondjam még így is jól működünk mert Berci itthon van, mindenki eszik alszik (igaz nem a rendes időben) de sokat játszunk, közösen mesefilmet nézünk, énekelünk, örülünk. Néha levegőzni is lejutnak Bercivel de mire mindenkire ruha kerül már ebéd idő van.
Hiányozni fog ez a szép időszak.
Varázslatos egy új élet a családban. Annyira szeretem, hogy ilyen aprócska.
Olyan hálás vagyok, hogy itt van velünk Dominik!