A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2010. május 1., szombat

"Ká-ttó"

Simi ma megtanulta, hogy a hány éves vagy kérdésre azt kell válaszolnia, hogy kettő, ez az ő előadásában így hangzik:
"Ká-ttó". Felkiáltva, tagolva ugyan de boldogan válaszol, örül, hogy örülünk, hogy tudja.

Reggel itthon felköszöntöttük ezt a kis Simi bikát. Kori volt a legizgatottabb, nagyon várta már, hogy megajándékozzuk az Öcsit. Könyv és duplo tőlünk, markoló és kisautó Éviéktől, de a legnagyobb szenzáció a kis hintaló volt ami Makóról érkezett. Simi élvezte ahogy Kori nyavalyog és irígykedik a lovacskára (nem is olyan régen még neki fájt a szíve a dínóért amit Korinka kapott), büszkén hintázott ide-oda az aranyos arcú pacikán mint egy igaz kis huszár gyerek. Aztán persze hagyta, hogy a nővérkéje is kipróbálja és ő addig a duplo farmban gyönyörködött.
A Születésnapos a telefonhívásoknak is nagyon örült, még társalgott is a köszöntőkkel:
"Vágy vágy vágy, mikodé, szijá, ká-ttó..." - és hozzá integetett is mindenkinek, határtalan volt a boldogsága, hogy Vele akartak beszélni.




Biatorbágyon rengeteg Bika férfi és családja várt minket, többek között a Nagypapa és Berci keresztapukája na és az én keresztanyám férje és még sokan mások. Évek óta hagyomány, hogy a Bika barátok megünneplik egymást Május 1-én, főzéssel, evéssel, ivással, szivarozással, ajándékozással mulatják az időt a biatorbágyi víkendházban. Tavaly Simit is bevették a "bandába" mint legifjabbikát, így ő is kapott már idén is sok férfias ajándékot. Az ajándékok között volt bikás kalap, bikás mini boxeralsó, bikás bögre, bikás dvd, bikás fényvisszaverő mellény és még néhány mulatságos meglepetés. Az ajándékozás közben ugyan elnyomta az álom a ringó hintaágyban miközben egy Bocis szenvicset rágcsált de miután aludt egy órácskát az árnyékban egy járókába utána apa karjába már kicsit visszafogottabban, de folytatta a mulatozást.
Mi minden volt ma: nagy kert, sok gyerek, gyönyörű idő, sok
étel - ital, jókedv, köszöntés, torta, barátok, rokonok, fonott koszorú Kori hajába, majális...






Nimród ma lett 3 hónapos. Teli szájjal vigyorog, és megtalálta az ökleit, most azokat fürkészi. Gyönyörű, erős, illatos és visít ha hamarabb leszedem a ciciről mikor még maradna egy kicsit - pont mint 1 napos korában...



Isten éltesse sokáig a Fiaimat!