A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2011. április 3., vasárnap

Mogyoródi látogatás

Tegnap délelőtt elszabadultunk Bercivel, kicsit vásároltunk kettesben, addig a gyerekekre a Nagypapa és a Nagymama vigyázott.
Jó volt, hogy csak ketten voltunk, az idő ilyenkor nagyon gyorsan telik bár mindketten kicsit letörtek voltunk. Érthető.
Nyomasztó a héten történt ultrahang eredménye, várjuk a keddet hátha jobb hírekkel szolgál egy másik doktornő.
Semmi kedvem aggódni, erőm sincs nagyon, csak olyan rossz kedvű vagyok és szeretnék már túl lenni mindenen.

Szokás szerint késve érkeztünk misére de nekem még így is fontos, hogy egy kicsit ott lehettünk és a prédikáció végét hallottuk.
Imre atya azt mondta ne csak azt higgyük el amit látunk csak mert ez a világ ilyen. Nekem ennyi elég volt, megint kaptam valamit...

Ma Ati papánál és Juci mamánál voltunk Kori névnapot és születésnapot valamint Juci születésnapot ünnepelni.
A gyerekek nagyon boldogok voltak, régóta várták már, hogy Mogyoródra menjünk. Az unokatestvérek szinte egész nap hintáztak a kertben, Nimród kétszer is aludt (egyet a kocsiban, egyet a kertben), Viola és Kori megbeszélték mi mindent tanítottak már a kisebb testvérüknek.
Simi végig a nagylányok után masírozott, de mikor azok ott hagyták, beérte Írisszel is a hajó hintában.
Nimród mostanában férfias szégyenlősséggel szemlesütve huncutkodik, nagyon hatásvadász pillogásokra képes, Ati papa ölében egy nagy adag süteményt is befalt.

Kori egy gyönyörű ló istállót kapott (amibe aztán majdnem minden lova befér), hozzá egy szöszi lányt egy barna lóval (ez utóbbira Viola is szemet vetett).

Atika szokás szerint gondoskodott a fergeteges party hangulatról, zenét kevert, belépő jegyet szedett, gyerekeket terelt ide - oda, és táncbemutatóval emelte a délután fényét (amiben természetesen a kislányok és Simi is részt vettek).

Juci sokat sürgött forgott bent a konyhában, Ati papa pedig kint a kertben foglalatoskodott, közben ellátta Nagypapai teendőit: Túró Rudit osztott az "éhezőknek".