A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2010. május 15., szombat

Töki buli nagy esővel



Ma délelőtt a zsámbéki medencében található Tökre mentünk ahol nyárköszöntő családi programokkal várták az oda látogatókat. Anitáék ajánlották, hogy menjünk együtt mert a Kolompos együttes táncházat csinál fél kettőtől, ezen kívül kézműves foglalkozáson is részt lehet venni. Az esőt belekalkuláltuk, jó sok cuccal indultunk neki. Alighogy leparkoltunk a töki sulinál, Berci már fordulhatott is vissza mert ügyeletes a munkahelyén és mivel probléma adódott azonnal be kellett mennie - sajnos.
Ott maradtam három gyerekkel és Anitáékkal, szerencsére sokat segítettek Kori meg nagyon jól el van a 4 éves Virággal úgyhogy csak Simi hisztirohamait kellett megoldanom, Nínó nézelődött a babakocsiban.

Volt pónilovaglás, tojástartóból kukackészítés, bábelőadás, könyvnyeremény és rajzolás (Simi rengeteg "tigát" azaz csigát rajzolt).

Fél kettőkor megérkezett a várva várt Kolompos együttes - erre már Berci is visszaért. A lányok jó nagyot táncoltak az első sorban, Simi az esőben bandukolt inkább. Kori még sosem volt ilyen nagy buliban és nagyon élvezte, lépegetett, hahotázott amikor a többiek is és néha kikukucskált, hogy ott vagyunk -e. Majd háromnegyed óra tánc után kezdett fáradni (ez abban mutatkozott meg, hogy a közös táncban ahelyett, hogy figyelte volna mit kell csinálnia folyton a földre rántotta Virikét) ekkor úgy döntöttünk haza indulunk. Virág zokogni kezdett, hogy Kori távozik de a lányunk már nem bírta tovább a bulit és ahogy beindult az autónk, mély álomba merült a testvéreivel együtt.

A gyerekek is nagyon elfáradtak és mi is ráadásul megérkezett ez a nagyon csúnya és kellemetlen idő úgyhogy 3 körül haza jöttünk a finom meleg lakásba.
Otthon édes otthon, most nagyon jó itthon.