A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2015. február 22., vasárnap

Mindenfèle mindenfelè

A hèt elejèn próbáltam összpontosítani a teendőkre. Korinak 2 nyilvános táncóráját kellett megnèznem kedden ès csütörtökön Pèter ès Zsófi segítettek.
Simit vittem neurológiára kedden majd kalandoztunk a mamutba ebèdeltünk nagyon boldog volt. Domi pisijèt vittem laborba szerdán reggel utána bőrgyógyászhoz volt időpontom ami lesújtó volt mert a papiromra ismeretlen eredetű daganatot írt az amúgy nagyon jó de irtó kellemetlen főorvosnő. Ennek tisztázására anyu bevetette magát csak hogy ne legyen hetekig tartó bizonytalanság, hogy mi is az. Pènteken látta sebèsz ezt a keresztanyám intèzte ès nem rossz de ha akarom leveszi előtte azonban bőrklinika. Na szóval így, mindig van valami rettegès....
Aztán Domi vègre oltható lett csütörtökön elintèztem egy gyors szurit de ez sem volt egyszerű utána kirohantunk az ikeába az ovisokkal mert Nimródot polo meg peták meg torta várta ès egy kis játszóház ( mèg mindig a szülinap).

Hètvègère alább hagyott a daganatos rettegès igy szombaton jókedvűen sètáltunk Keszin utána az utolsó bankónkból Berci ètterembe vitte drága nagy családját. A gyerekek angyalian viselkedtek bár Boldi kicsit sokszor látogatta a mosdót gondolom izgalmában. Domika a levegőn aludt.
Utána cukrászdához sètáltunk ès sütiztünk kávèztunk mint a nagyurak. Költözès szülinapok, mindenre fogtuk a nagy dőzsölèst egy èvben egyszer dejóez!
Kori dèlután zsúrba ment igaz barátnőjèhez Virághoz.
Este filmet nèztünk vègre, hetek óta nem volt rá lehetősèg. Munka munka hátán...

Vasárnap mise után a Bálnába mentünk ingyen korcsolya pályára Simi nem mert jègre jönni Kori viszont egyre ügyesebb. Bercièk addig teáztak, nèztèk a Dunát.
Előd meghívott minket ebèdelni ("Előd ebèdlőjèbe megyünk?"-kèrdeztèk a gyerekek izgatottan) aztán irány haza pihenni.
Ilyen izgmasan telt ez a hèt.

Kori gyönyörűen táncol kiemelkedően jól csinálja, Siminek nincs nagy baja csak szorongós, Domi csak egy kicsit volt lázas az oltástól, remèlhetőleg nekem sincs nagy bajom.