A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2011. február 23., szerda

A kedvenc evőm, a zarándokhely és Anne Shirely

Nimród a kedvenc evőm. Olyan jó nézni ahogy befalja a főztömet. Nem vagyok nagy szakácsnő, nem tudok szuper dolgokat és sok félét, általában a biztosra megyek és reménykedem, hogy mindenki megeszi.
Nimród ma 3 tál borsólevest úgy befalt, hogy csak néztem.
Aztán még tonhalas tésztát is evett ezt már tényleg alig hittem el, hogy micsoda mennyiséget képes eltüntetni. Aztán mikor már nem bírt többet enni, hátradőlt az etetőszékben, kinyomta a pocakját és pilledt. Majd aludt 2 és fél órát.
Annyira édes, jó etetni!

Ma zarándokhely voltunk. Először Veronka (unokatestvérem) érkezett meg váratlanul fél négy körül, majd Zsófi (a testvére) is beállított 4 után, végül Péter jött (a bátyjuk, a pesztronka és mindenesünk 5 hete) a megbeszélt időben.

Az unokatestvéreim közölték, ha költözünk hozzák a fogkeféket, kérnek egy szobát, nálunk akarnak aludni, meg kicsit lakni is.
Mert nekik tetszik ez az őrültség ami nálunk van és ők is megőrülnek ha itt vannak velünk és ez jó.
Milyen sokat vigyáztam rájuk 15 éve és most ők babusgatják az én gyerekeimet! Jó ez így. Majd az enyémek is vigyáznak az övéikre?

Korit ma Anita hozta el az oviból, így ő Virággal tölthette a délutánt (ezek a kis nőcskék!). Érte estefelé mentem, Péter addig felügyelte a kicsiket (szuper volt, hogy nem kellett vinnem őket lépcsőn le és fel).
Korit elég nehezen szedtem össze, akárcsak Virág nálunk, ő sem akar távozni egykönnyen a vendégségből. Nagyon édik voltak, kirakóztak, bolondoztak, egyforma hercegnő koronát vettek. Engem ez nagyon megnyugtat, hogy van egy barátnője aki kedves, szép, intelligens és közel lakik.
"Kebelbarátnő, rokonlélek" - ahogy Anne Shirely mondaná.

Berci a kérésemre haza hozta dvd-n az Anne Shirely sorozatot.
Kértem, hogy senkinek ne mondja el (de én most még is leírom jó lesz visszaolvasni egyszer), hogy annyira de annyira sírtam az első részen miközben néztük, hogy többször kértem, hogy állítsa le a filmet mert én ezt nem nézem tovább.
A hormonok meg az emlékek meg minden...
Nagyon sokszor láttam régen azt a sorozatot, de nagyon régen láttam utoljára úgyhogy sok mindenre emlékeztem de nem minden részletre, meg gondoltam, hogy sírok is majd de azt hittem csak a végén.
Erre tessék, alig bírtam végig nézni mert már bosszantóan sírtam és nem bírtam abbahagyni.
De annyira édes ez az Anne Shirely...igazán jó film.
Az biztos, hogy megindító és szeretnivaló, nagyon értékes néznivaló.
Akkor is ez a kedvencem még 28 évesen is!

(Megjegyzem: Bercinek is tetszett.)