A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2013. július 4., csütörtök

Jó hírek

Siminek jó lett a vérképe, levittem a Dokihoz minden rendben.
 Sajnos a klinika szemészetére októberre kaptam időpontot a Budaiba viszont 1 hét után felvették a telefont úgyhogy jövő héten mehetünk vizsgálatra.
Azóta nem volt fejfájás aminek örülök, több vizet iszik most nagyon figyelünk és időjárás változás sem volt azóta úgyhogy talán mégis összefügg - ez lenne a legjobb.Neurológiára azért megyünk majd de csak a szemvizsgálat után.
A vérvétel simán ment mert előző este Berci Simivel kettesben bevásárolt a vérvétel utáni falatozásra. Ez olyan kedvet csinált Siminek, hogy a többi gyerek is irigykedett itthon, hogy ők mikor mehetnek?
Berci vitte Simit (aki egy hős volt) szedán korán reggel és utána nagyon örült a finomságoknak amit evett-ivott. Kori pedig érdeklődött, hogy ő mikor mehet végre vérvételre...

Igaz én nem sokat aludtam a héten, egyszer Boldit figyeltem fog e hányni mert egyik este hatalmasat esett hátra az ágyról ugrálás közben, máskor meg Simi miatt izgultam hogy fogja viselni azt amit én nem bírok elviselni. Mindkettőnek jó vége lett, megérte virrasztani....

Voltunk kétszer úszni. Simi és Kori ment csak be az uszodába Elődhöz aki foglalkozott velük, mi a kicsikkel pedig játszótereztünk. Örülök, mert Simi víziszonya elmúlni látszik, tavaly a medence láttán is remegni kezdett úgyhogy akkor nem is ment be, mostanra viszont két kis vízicsibém lett akik nagyon vidáman lubickolnak a nagy vízben. 

Anyu tegnap elvitte Korit Velencére lányos kalandra. Virágot ültettek, fagyiztak, koncerten is voltak ahol anyuék zenéltek. Tegnap Violáék is lent voltak Anyunál így igazi lányos unokatestvéres találkozó volt.
Ma pedig kertészkedtek és virágot is ültettek amiből egyet haza fog hozni és itthon gondozza. Nemsokára jönnek.





A fiúk hiányolják a Korit de fél nap után feltalálták magukat és próbálnak nélküle létezni. Bár nagyon várják haza és a páratlan felállás nem annyira nyerő de most éppen rendőröset játszanak délelőtt pedig a játszón a három fiú kézen fogva masírozott és boszorkányt keresett és levél várat épített.

Ma egész nap mostam, pakoltam mert holnap utazunk Siófokra ahol "lenyaraljuk" a nagycsaládos Erzsébetprogramos nyereményünket.
Szép idő is lesz de még így is elég nehéz 6 embernek összecuccolni főleg úgy, hogy vonattal megyünk (de jó is úgy 90 százalékos jeggyel utazni). Lehetett választani hol és mennyit legyünk milyen ellátással fix értékben ami a kártyán van. Persze teljes ellátást kértem így talán valami pihenés része is lesz az egésznek ha csak annyi, hogy nem kell főznöm akkor annyi.
Remélem jó lesz, nagyon várjuk!