A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2011. október 2., vasárnap

A fiúk meg a lány

Nyünyike

Az én drága egyetlen Nyünyikém reggel felkelés után pizsamában. 
Megeszem a bóbita fejét a kis puha párnás testecskéjét és ahogy ott álldogál egymagában.


Sikerült elkapnom a pillanatot amikor nagyon olyan...

Frizura

Anyu pénteken elvitte Korit és Simit  velencei Évike fodrászhoz. Előtte "Cukrászba" is jártak egy kis fagyiért meg sütiért meg rolettiért.


Kori nem bír a hosszú hajjal, a frufruval sem bár örül ha összefogom de könyörögni kell neki minden reggel és délután, hogy ne lógjon a szemébe, hajráf vagy hajgumi vagy csatt, legújabban pedig eszi is a haját az oviban úgyhogy orvosolni kellett a hosszú haj éretlenségét.
Bár nekem tetszik hosszú hajjal de kicsit nyomasztott is mikor ránéztem és láttam, hogy látszik a fejbőrén a választék és húzza a hajgumi szorongtam, hogy idő előtt kevesebb és gyengébb lesz a haja. 
Legújabb állítások szerint nem függ össze a vágás a sűrűsödéssel de nem vagyok kicsi lánynak hosszú haj párti. Sokaknak jól áll és szép, nekem mindig rövid hajam volt (na nem olyan lányos hanem az az igazi gáz fiús rövid) és még mindig rengeteg hajam van pedig festem nyúzom volt már minden. Hátha mégis jobbat tesz neki ha nem gyötröm agyon frizurákkal amíg ilyen kicsi, ráér még vele. Úgyhogy megkönnyebültem mikor haza értek és nem nekem kellett levágnom hanem elintézték helyettem és még örült is a végeredménynek!

Szóval péntek délután csodálatos frizurával tértek haza, Simi kicsit pánkos beütéssel Kori pedig dögös csajos frizurával (nem kell csatt, nem lóg a szemébe, hamar szárad, nem zavarja egyszóval szuper).

Itthon aztán nekem estek: le kellett ülnöm és fodrászkodtak rajtam. Kaptam "öntést" meg "sprét" meg fújást, meg szárítást Kori balról, Simi jobbról tépte a hajamat igen nagy lelkesedéssel és szakértelemmel. 
Kori igazi fodrász módjára a következőket mondta mikor fésülgetett, lefújt, szárított, kent:
- Jól van Kedvesem, nagyon szép leszel....igen Szépségem így jó lesz....pillanat Kedvesem már készen is vagy....

Jaj de jó volt!