A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2011. szeptember 5., hétfő

Simi ovis, Nimród beteg lett

Ma hajnalra Nimród belázasodott. 
Ezzel még nem is lenne olyan nagy baj de olyan hasmenése lett délelőttre, hogy nem győztük tisztába tenni.
Elromlott minden, nem foghatta meg Pötyikét, csak simogathatta és ez meglehetősen megviselte. Nekem meg megint elegem lett, mert már túl szép volt minden, hogy igaz legyen, az egy hetes újszülött mellett kezdődhet a vírus takarítás. 
Nimród pedig bújna hozzám is, Bercihez is és Boldihoz is.
Szegénykém...

Berci reggel elvitte a nagyokat óvodába. Simike nagyon jól vette az első napot, még ebédelni is bent maradtak. Kori nagyon izgult, hogy ő segít  a beszoktatós napon Siminek.
Délben értük ment Berci, haza jöttek, Simi mesélt, izgult, Kori mesélt, izgult de azért már nagyon hiányzott nekik Boldizsár. Jöttek, megfogták, puszilgatták.

Kiderült, hogy Simi többször "elcsatangolt" (Kori kereste a homokozó környékén de nem találta), megkapta a hőn áhított létra jelet amit már egy éve kinézett magának, összebarátkozott Farkas Katával, bekopogott a kisházba a gyerekekhez és nagyon finom ebédet evett a fiú asztalnál. 


Hazafelé Bercivel vettek felvarrós létra jelet, itthon büszkén mutatta és kérte, hogy tegyük fel a vitézi kardjára is.


Örülök, hogy ilyen jól sikerült az első nap, büszke vagyok erre az összenőtt Kori-Simi párosra, gondolom lesz ennél nehezebb napunk is.

Nimródnak a legnehezebb egyébként is, nem tudom miért kapta szegény ezt a vírust is. Lehet, hogy lelki eredetű ez a lebetegedés mindenesetre  a legrosszabbkor jött egyébként is elég nagy a káosz itthon.
Igaz, hogy Berci már nem ágyhoz kötött de sokszor kell(ene) pihentetnie a lábát, én pedig egyáltalán nem vagyok olyan állapotban, hogy ellássam a kicsit is és még a kis beteget is na meg a maradék mindent.
Berci mindent csinál amit tud és bír én is így vagyok ezzel de ez jóval kevesebb.


Délután eljött a Nagymama, hogy levigye a nagyokat amíg Berci itthon ápolja a kis Ninót én pedig táplálom a kis Boldit.
Anyu is hozott egy kis sütit meg Aloet a sebemre.

Igazi nagyüzem van nálunk, valaki mindig sír, valaki mindig örül, valaki mindig éhes vagy szomjas és valaki mindig nagyon szereti Apát, Anyát, Korit, Simit, Ninót, Boldit.


Bárcsak ne lenne senki beteg, olyan jó dolgunk lenne....