A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2010. május 21., péntek

Hétközben














Tegnap játszótereztünk. Rajtunk kívül csak Balázs volt ott, én sem tudok sokkal többet ezen kívül róla, még annyit, hogy másodikos és alternatív suliba jár (szegény). Korival labdázott, cselezésre tanította nagyon aranyosan, Kori eközben pillogott, fejet forgatott, lesütötte a szemét és láthatóan nagyon élvezte a kisfiú társaságát és tanítását. Tetszett is neki ahogy én láttam.

Délután vendégségbe mentünk Anitáékhoz. Kori tündérnek öltözött Virággal, Ágoston ételt hordott, Simi megette az ananászt, Nimród gőgicsélt, mi meg szokás szerint beszélgettünk és nevettünk. Még vacsorát is kaptunk, Berci pedig értünk jött mert végre a szokásosnál kicsit hamarabb ért haza.

Anita óvónéni, most gyesen van Ágostonnal és sokkal jobban tűri a zajt és a rendetlenkedést mint én. Pedig Virág hasonló kaliberű mint Kornélia, Ágoston meg sokkal hangosabb mint Simi és többet is rohangál. Úgyhogy sokat tanulok Anitától is.

Este Berci haverozni ment egy kis kártyázásra, én pedig neki láttam egy lányos filmnek. Mikor már az összes gyerek elaludt egyszer csak puff, lecsapta az áramot valami. Hú de megijedtem, kerestem a telefonom, a gyertyát aztán Bercit hazarendeltem mentésre. Ő jött, és lőn világosság, aztán visszarobogott, hogy befejezze a kártyapartit.
Nimród ébredt éjjel ahogy az lenni szokott, se cumi se apa, csak én és a "büfézés". Édes kicsim, egyszer ő is átalussza majd, ahogy a testvérei minden éjjelt.