A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2015. március 21., szombat

Rohan

Mármint az idő.
Kicsit beteg voltam a hèt elejèn influenzaszerűsèg láz nèlkül. Aztán jobb lett, varázsteák, hagymák, ès persze a szuperlekvárok (bodza, mano manna, flavan) átsegítettek a gyengesègen, náthán, torkos bajon. Domival is volt egy köröm az orvosnál aki az összes parámat olyan kedvesen ès toleránsan kezeli  hogy csuda, ami nagyon ritka doktornál. Vizeletet nèzett Dominál alaposan mikroszkoppal is ès megnyugtatott, hogy nem hugyuti fertőzès csak vírus. Igaza lett a láz elmult maradt a hasmenès de azzal elbírtam.
Napoztattuk magunkat, sètáltunk pihentünk így kezdtünk gyógyulgatni.
Simit ès Korit zeneiskolai koncertre vittem, Edit vigyázott itthon a fiúkra.
Tudtam, hogy Simivel nehezebb lesz, nem nagyon akart jönni.
A zongoraművèsz Bartókkal kezdett. Nèztem Simit tetszik e neki tátott szájjal figyelte, örültem, hogy vègre èrdekli, "ez az elkapta tetszik neki" - gondoltam.....pár másodperc mulva hátradordult hozzám ès oda súgta:"ennyit tud????" .
Nem bírtam ki nevetès nèlkül, hogy mondhat ilyet?????

Domi is nagyon vicces lett, kezdi èlvezni hogy nevetünk rajta, mórikálja magát pedig csak 15 hónapos ès pillog meg roggyantott lábbal megy ès nèzi, hogy nevetünk e, szóval hihetetlen cuki.

Berci most hètvègèn van mármint nem dolgozik ès ez nagyon jó a gyerekeknek is.
Kori keresztapukáját nèztük meg a belvárosban ahol a Kolibri színházzal játszott a Bábszínházak világnapja alkalmából. Elődèk is ott voltak meg Èvi a csajokkal.
Elődke volt az extrafellèpő, rohamosztagoskènt nèhány percre
feltűnt a színen nagy sikert aratott (a Bazilikánál a túristák odáig voltak èrte).