A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2014. szeptember 5., péntek

Húzós kezdés

Ezen a képen én vagyok!!!!!!

Egy rettenetesen fárasztó kimerítő hét van mögöttünk.
Simit hordom az egyik iskolába, Korit a másikba, Ninót Boldit az oviba majd nap közepén összeszedek majdnem mindenkit viszem őket haza vagy a külön órákra közben azon gondolkodom vajon minden gyerek nálam van e, és őrült módon figyelek a vezetésre mert ilyenkor könnyű hibázni ha az ember kimerült.

Tankönyveket bekötöttem.
 Reggel korán kelek, hogy mindenkinek mindent bepakoljak, előkészítsek, ételt italt csomagolok, reggeliztetek és még így is hibáztam pedig nagyon igyekszem, hogy minden náluk legyen amikor kell.

Beirattam Korit a zeneiskolába: szolfézsra és zongorára fog járni. Ezzel bővül az órarendje, egyenlőre elég neki ennyi a heti 2 tánc mellett, így is fáradt bár azt mondja szeret iskolába járni. 5 könyvet kiolvasott a nyáron, be is vitte megmutatni és ajánlani. Büszkék vagyunk rá!
Simi is szereti a sulit, délután társasoznak, festenek, zenét hallgatnak, délelőtt pedig tanulja azt amit már tud úgyhogy egyenlőre nem nehéz semmi csak felvenni a tempót: mit kell vinni, kikészíteni, betenni, aláiratni.

Augusztus utolsó hetében elvesztettem a fonalat, ez fokozódott hét elejére majd hét közepén tetőzött mivel Berci semmit nem tud segíteni a három munka mellett így a kezdés teljesen rám hárult. Megijedtem, pánikoltam hogy ez bírhatatlan aztán volt egy kicsi csavargás Laurával és visszatért az életkedvem.

Domika egy gyönyörű tündérherceg. Bár nagyon idegesítő a szeparációs szorongás miatti állandó zokogása de ha a közelben vagyok akkor nagyon aranyos és vicces és boldog is.
Kezd bevadulni mozog mint egy kis gép, mindent a szájába vesz, felül és feláll és majdnem mászik. 4 fogat növesztett. Nem sokat de többször eszik még mindig az anyatej a favorit.

Boldi második nap megunta az ovit, nem akart többet menni de azért csak végig járta az első hetet bent alvás nélkül ami nekem horror mert itthon letenni az ovi után Ninot Boldit Domit a nap közepén az mission impossible én mégis megcsináltam minden nap de nem lett jó kedvem utána.
Nimród az oviban jófej csak itthon zúzógép mert most nagyon középső gyerek.
Kori Simi az iskolás, Domi Boldi a kicsi és Nimród a "semmi" - vagyis így érzi magát és gondolom ezért garázdálkodik és vadul, hogy figyeljünk rá is. Próbálok.

Az iskola előtti napon nagy ünnep volt, a Fővárosi Nagycirkuszba mentünk. 2-öt fizet 5-öt kap akció volt, így mind a heten bejutottunk, Ati papa befizetett minket. Még sosem voltak évek óta nagy vágy volt, hogy egyszer lássanak valódi cirkuszt és egészen jó volt és élvezhető az előadás még nekünk is, a bohócnál mondjuk nem néztem oda mert attól rosszul vagyok de az állatos és a látványos rész nagyon profi volt.

Sok jóban volt részünk a nyáron bár a vége hosszúra nyúlt, számomra megváltás volt ez az évkezdés mert nem bírtam már ezt az értelmetlen vadulást és zúzást ami itthon ment na és a közétkeztetésből is elegem lett.

A szupercsapat tehát elvonult én pedig megpróbálom összekaparni magam és behozni a lemaradást...