A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2011. június 3., péntek

Javulás

Van egy pont ahonnan nincs lejjebb, mi ezt elég gyorsan elértük az égiek megszánhattak - minket, vagy engem - mert Kori javulásnak indult.

Simike egészen érdekes "Kori-elvonásos" lelki tüneteket produkált. Lassan fél éve, hogy nem kakilt pelusba és most a délutáni alvása közben fél óra alvás után megjelent nálam és Korinál (mi együtt aludtunk a nagy ágyon) és nyüszögött. Kivittem, lemostam a popiját majd megengedtem, hogy befeküdjön mellénk: 3 órát aludt Korival a nagy ágyon.
Ezen kívül egész nap a játék orvosi táskájával masíroz fel-alá a lakásban és azt énekelgeti, hogy : "Csak orvost hívjál ha baj van én segítek minden bajban..".
Miután Simi megebédelt (paradicsom leves, derelye) Korinak vittem húslevest répával. Ezt meglátta Simi és ő is kérte ugyanezt. Megette az egész tál levesét annak ellenére, hogy tele volt a pocakja és nem volt már éhes.
Simikét nagyon szeretem amiért ilyen érzékeny és ennyire hiányzik neki a nővére!
Folyton azt kérdezi mikor játszhat már Korival.

Nimród egész minimálisra csökkentette az üvöltést - bár biztos érzi rajtam is, hogy nem vagyok már olyan ideges - és amikor figyelek rá akkor bolondosabb mint valaha. Labdát dobál, autózik, duplo házazik, könyvet nézeget és hangosan jelez ha olyan állatot talál a könyvben amit felismer.

Kori ma evett egy kis húslevest, ropit, yoghurtot, banánt, almát. Ma először 4 nap után felkelt játszani és kijött a konyhába is pedig eddig meg sem bírt mozdulni ami Korinál elég ijesztő és szokatlan jelenség.

Van remény.