A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2013. február 16., szombat

Könyvtár, IKEA, fog, úszás, opera

Csütörtökön végre befejezték a fogamat. Lezárva, megoldva, már nem fáj.
Zsófi vigyázott a gyerekekre Bercivel meg ültünk a csúcsforgalomban ami azért esett jól mert egyébként nem sokat vagyunk együtt és végre tudtunk beszélgetni (micsoda Valentín nap!).

Pénteken elhoztam a gyerekeket ebéd után és elmentünk a könyvtárba. Simi választott egy olvasós könyvet a Zengő ABC-t és nagyon büszkén vitte magával és olvasott az autóban is. Tényleg ügyes!
Gyöngyi néni azzal fogadott az oviban, hogy nem is tudta, hogy a Simi tud olvasni és, hogy most már vigyáznia kell mit ír le mert oda ült mellé és mindent elolvasott. Büszke vagyok!

Könyvtár után az IKEÁBA mentünk, a Játszóház nyitására értünk oda, elsők voltak, lelkesek izgatottak. Nimród nagyon meglepődött, hogy nem tudott menni a labdák között de aztán átküzdötte magát a csúszdáig és boldogan integetett. Kapott egy születésnapi pólót, sok petákot amit aztán beváltottunk fagyikra és egy torta bónt amiért sütit választhatott.
Boldival a gyerekszobákban voltunk amíg a nagyok játszóházaztak.
Cirkuszi látványosság voltam a négy gyerekkel...
















Szombaton úszni mentünk a nagy Elődhöz.
Berci és Kori szokott ilyenkor a medencébe menni (Simi szerint a nagy kádba...) a fiúkkal meg "kalandozunk". Átmegyünk a szemközti R. centerbe és nézelődünk, kapnak valami finomat aztán vissza megyünk megszárítani Kori haját és indulunk haza.
Nagyon szeretik és várják már a fiúk a szombat reggeli "kalandozást".
Kori ma beállt a csoportba úszni, végig megy a pályán a többiekkel.
Nagyon büszke vagyok rá!
Szeret úszni, nem fél nem nyafog pedig hideg a víz és nagy a medence de tetszik neki.

11-kor már haza értünk a kis városunkba, mert Rossini Sevillai borbélyát adták elő gyerekelőadás változatban (sokkal rövidebben és mesélővel). Bercinek fotós munka, de elvitte Korit és Simit.
Tegnap meséltem nekik, hogy miről szól úgyhogy képben voltak, mindent értettek.
Nagyon tetszett nekik.

Ma itt Budakeszin tavasz van.
Bárcsak így maradna!