A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2012. szeptember 26., szerda

Bubi, futás, csömör

Itt volt ma Bubi. Kicsit megijedt mert Berci itthon volt még mikor jött és vele még nem találkozott. Nimród szárnyai alá vette a kis hölgyet, szépen terelgette nagyon empatikusan.
Mikor kértem, hogy hozzon krémet mert be kel kennem Bubi popóját kikiabált a szobából:
- Melyik Bubinak? ...A MI Bubinknak??? - aztán persze hozta rendesen.
Néha elmondja, hogy "szegény Bubi, az anyukája dolgozik és itt kell lennie!".
Egyébként Boróka szeret nálunk, néha hiányzik neki az anyukája de ma is szépen evett és hamar elaludt mellettünk, mikor felkelt meg már jött a Veró.

Nagypapa elhozta ma a nagyokat az oviból (még fagyiztak is hazafelé).
Ötkor pedig hívott Ibi a megbeszéltek szerint, hogy menjünk futni a foci pályához, hogy fizikailag és szellemileg is fittek legyünk. Azt nem mondom, hogy jól ment de jólesett, a gyerekekre meg felváltva vigyáztunk amíg a másik futott egy kicsit.

Kifáradtam. Nincs ihlet, nem megy a főzés se a kigondolás az elkészítéshez meg nincs kedvem.
Valahogy jobban ment ez nyáron mikor mindenki itthon volt és nem kellett tartani a feszített tempót a napirendben. Aztán meg olyan drága egy nagy adag ebéd kivitelezése, hogy az egészhez nincs is kedvem, Bercinek meg minden nap vinnie kell valamit.
Arról nem beszélve, hogy kicsit unom, hogy egyfolytában pakolok utánuk, minden reggel, délben, este és mindig kezdem elölről. Nem is tudom az egész lakást mindig befejezni mert mindig van mit csinálni.
Lehet, hogy elegem van?