A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2012. szeptember 10., hétfő

A lány









Csak, hogy kicsit emésszem magam....

Mert, hogy a két fiú a Simi meg a Ninó eléggé bezártak. Autóznak, birkóznak, kardoznak.
Kori pedig egyedül maradt mint lány. Mert ő Barbizna meg pónizna meg hercegnőzne.
Tegnap nagyon szomorú volt emiatt, láttam rajta, egyedül ült a szobában és rakosgatta a lovacskáit, beszélt hozzájuk -mostanában egyre többet látom így amikor a fiúk elvonulnak-.. Kérdeztem is, hogy mi a baj, erre azt mondta: "Látod Anya, ezért kéne nekem még egy lány testvér, hogy legyen kivel játszanom." -olyan őszintén mondta, olyan megható volt.
Sosem akartam a gyerek dologból pénz kérdést csinálni (úgy érzem a hitemet rombolja) de amellett, hogy fizikailag teljesen ki vagyok használva és végre jó értelemben is, mert például fel tudok velük kerekedni és be a városba (várandósan meg se mozdultam soha) ezenfelül azonban már így is minden hónapban a szakadék szélén táncolunk. Berci küzd, dolgozik, de már arról beszélünk, hogy hamarosan nekem is kéne mert ebben a világban hitel mellett nem lehet normálisan egy fizetésből fenntartani egy ekkora családot.
Bárcsak a JóIsten megsegítene bennünket és ez soha nem lenne kérdés többet...

Az oviból most elmentek iskolába Kori igaz barátnői: a Virág és a Zoé. Azért még így is maradt pajtás, de azt hiszem ők nem igazi lelki társak. Szerintem ez is megviseli őt csak nem tudja elmondani ami bántja.
Éjjel átjött mellém aludni pedig sosem szokott.
Tegnap találkoztunk egy ismerős kislánnyal akivel már játszott többször vidáman együtt de valahogy hozzá sem tudott most közel kerülni.
Szóval nehéz, szerintem rossz neki, hogy Simi Nimródhoz pártolt neki meg most nincs igaz barátnője (és lány testvére sem) akivel minden nap találkozhat.

Nem tökéletes a felállás nálunk de ezen most biztosan nem javíthatunk mert belerokkannánk...