A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2014. március 31., hétfő

Kórházban Domival

Vasárnap nehézlégzése lett, és elment a hangja teljesen. Erőtlen nyöszörgés, nyugtalanság, horpadás a borda alatt és gyors légzés miatt hívtam a mentőt. Berci színházban volt a Korival és Simivel, Boldi Nino a nagyszülőknél játszott én meg tök egyedül kocsi és segítség nélkül azt látom, hogy ez a kis test nem úgy veszi a levegőt ahogy kéne.
A mentő hamar kijött én még előtte kezemben a babával félkézzel bedobáltam a kórházi cuccokat és már indultunk is.
A Jánost eddig utáltam de most kellemes meglepetés volt a doktor néni és az ápolók is (akikkel utoljára Nino tüdőgyulladásánál találkoztam).
Elnyújtott és gyors a légzése, kicsit zörög is és krupposnak is hallatszik  rekedtség miatt, piros a torka. Vettek vért (oda néztem nem kellett volna), vírusos fertőzésre utal az eredmény de nem engednek még haza mert inhalál és nézik nem romlik e az állapota. Pici még nagyon.
Kaptunk külön szobát, nagyon kellemes a többihez képest, kevesebbet eszik, többet sir mint szokott de ma mintha el kezdett volna felszakadni. Szóval ha holnapig javul és nem romlik kiengednek.
Elfogadom, hogy bent tartanak mert itt jobban gyógyul. Én nem pihenek többet de a lényeg, hogy csak rá figyelek és nem az ezermillio otthoni teendőre.
Azért holnap már mennék ha jobban lesz, sőt nagyon remélem, hogy nem fog romlani és itt kipiheni amit otthon nem tudott szégény icurkaPicurka ötödik baba.