A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2013. július 16., kedd

Pihenő

Csütörtök este oda adtuk a gyerekeket Berci szüleinek. Nagyon boldogok voltak a gyerekek, hogy indul a Labancos táboroztatás. Számolgatták, hogy milyen sokáig alhatnak ott vasárnapig. Ráadásul pénteken kaptak még 3  unokatestvért így a  nagyszülők 7 darab 2 és 6 év közötti gyerekre vigyázott két napig.

A tábor fő oka, hogy ott legyenek utána, hogy pénteken egy buliba voltunk hivatalosak (az unokatesók szüleihez) és minden évben van egy ilyen hosszú nyaralás a Nagypapa és Nagymama rezidenciáján amit egész évben várnak már a gyerekeink.

Pénteken délelőtt kedvemre csatangolhattam a városban. Túrtam néhány gatyát a fiúknak, bementem a Mammutba, ettem gyrost, hazafelé beugrottam megnézni a gyerekeket utána egy barátnőmhöz mentem néhány babaruháért este pedig indultunk a buliba Bercivel.

Jó volt a buli sokat nevettünk.
Nehéz volt az elmúlt pár nap, nagyon fájt, nagyon bántott és zavart a sok megjegyzés amit kaptam hiszen nekem is meg kell birkóznom az új helyzettel és ebben nem segít, hogy mások gyengítenek. Kaptam hideget meleget az elmúlt napokban, jól esett most kiszakadni ebből és kikapcsolódni.
Berci sokat táncolt én csak úgy enyhén és éjjel 2 körül indultunk haza kocsival.

Szombaton reggel aztán addig aludtunk amíg csak tudtunk utána mint az őrült kitakarítottam a lakást ami már rettenetes állapotban volt a nyári szünet kezdete óta. Most szép tiszta otthonos, holnap estig amíg haza nem jönnek a babák. Előd meghívott minket a Mammutba ebédelni jött a kis Előd is utána felmentünk hozzájuk beszélgetni. Aztán este Bercivel kimentünk Törökbálintra, kapott egy cipőt utána haza jöttünk filmet nézni és sokat aludni.

Nagyon hiányoztak a gyerekek de mindenkinek jólesett ez a kis pihenő.
Vasárnap misére már együtt mentünk utána Berciéknél töltöttük a napot, a lehetséges fiú neveken nevetgéltünk. Nem lesz egyszerű meg egyet találni.