A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2013. július 27., szombat

Pancsolás és nagyon nagy családos vendégség

Miután elsirattam az Elődékkel töltött szép napokat szerencsére szombat lett és Berci ma már velünk volt.
Meghívást kaptunk a nyolc gyermekes alpolgármester asszonyhoz miután Bercit kérték fel a fotózására, ő pedig felajánlotta, hogy menjünk mindannyian. Nagyon örültem, mondták, hogy lesz medence is a gyerekeknek, vigyünk fürdőruhákat, karúszót.

Délelőtt majd meg sültünk a melegtől, a gyerekeknek tettünk ki pancsolót az erkélyre aminek nagyon örültek. Igaz, hogy a fiúk percenként üvöltöztek vagy örömükben vagy a civakodás miatt de egyébként nagyon jól érezték magukat és 2 órán keresztül nem jöttek ki a pancsolóból.
Játszottak öntögetőset, kávé és kakaó-készítőset aztán Noé bárkáját pakolták tele állatokkal.





Aztán ebédre Boldi nudista módon ette a palacsintát...

Délután pedig eleget tettünk a meghívásnak. Berci fotózott, a gyerekek fürödtek a hatalmas kerti medencében, kaptunk vacsorát, dinnyét, kávét, szörpöt nagyon szíves látásban volt részünk. Jöttek mentek a nagy gyerekek a házban (a legnagyobb 34 a legkisebb 12 körül  közöttük még hatan de sokan nem voltak otthon).

Megint megtapasztaltuk, hogy a nagyon nagy család jó, benne a gyerekek/felnőttek kedvesek, barátságosak és közvetlenek. Egészen más világ, örülök és hálás vagyok az Úrnak, hogy nekünk is megadatott Bercivel, hogy erre a varázslatos útra léphettünk.