A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2013. január 1., kedd

A boldog új év!

Valójában a boldogság ott van ahol keressük. Persze vannak nagyon nehéz időszakok és sokkal jobbak is de a mérleg mindig billen valamerre és ez így van rendjén különben felborulna a rend...

A tavalyi sokkal nehezebb volt mint az idei, így, hogy cseperednek és Berci trombózisa is "beállt a kezeléstől" valamint, hogy kevesebbet voltak betegek azért jóval könnyebb volt. Az, hogy Berci kidolgozza a belét is a megélhetésért és az életszínvonalunkért az már nehezebb mert sokat nélkülözzük őt, de hála Istennek nem nélkülözünk, mert előteremti ami éppen kell (ha nem tudja imádkozunk és megjön a segítség).

Tegnap a  Nagypapa és Nagymama várta szilveszterezni a 4 kisunokát, ott alvós bulira, trombitával, virslivel, bejglivel, éjjelig tartó szarvasos mesével. Ma reggel pedig Imre atyához mentek a nagyszülőkkel misére hazafelé pedig a világító tojásba rengeteget tankoltak nekünk ami hát felért egy karácsonyi ajándékkal (pedig már azt is kaptunk) mert hát óriási a tankja a benzin meg oly drága és nagyon fogy. Köszönjük!!!!

Bercivel kettesben maradtunk és döntenünk kellett merre induljunk oly sok év után a gyerekek nélkül szilveszterezni. Berci kicsit betegeskedik pár napja, ahogy nincs rohanás, leereszt és akkor jön a betegség (sajnálom, ilyenkor piheni ki az évet).
A városba nem vágytunk, egy kis társasághoz volt kedvünk, végül Budakeszi felé vettük az irányt, benéztünk Petihez a Pincekulcsba (gyönyörű bolt, csodás bor-és sörválasztékkal) - én vezettem így nem ittam -.
 Utána haza jöttünk felpakoltuk a chipseket és elmentünk a Nagyszénásba Berci egy régi barátjához akik nem rég költöztek be egy rönkházba.
 Az erdőn át vezet az út kicsit féltem ám, de az a kis ház maga a csoda, mintha Ausztria egy kis hegyi háza lenne, kandallóval, farönkből felépített igazi mézeskalács lak, nagyon hangulatos és otthonos. Úgyhogy már az élményért megérte oda menni, Berci pedig a régi barátokkal beszélgetett sokat. A himnusz után nem sokkal haza jöttünk és engem egy pohár sör után elnyomott az álom. Kialudtuk magunkat aztán ebédre lementünk és megszeretgettük a gyerekeket mert bár jó a nyugalom és kikapcsolódás nélkülük, de akkor is hiányoznak egy kis idő után.

Pihenés, finom ebéd, filmnézés, gyerekölelgetés. Így telt az év első napja a Labanc utcában.
Az egészségnek örülünk a legjobban és a szeretetnek ami körülvesz és összetart minket.
Hála érte!