A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2010. március 2., kedd

24 óra

Szerettem ezt a sorozatot (a 24 órát) mert nagyon izgalmas volt legalábbis az első pár évad. Egy évad 24 rész, egyetlen nap történései órákra lebontva. A főhős szövetségi ügynök egy szuper hős mindent túlél (de mindezt természetfeletti tulajdonságok nélkül) és mindig rohan valahova hogy elhárítsa az aktuális veszélyt és megoldja a problémákat. Na körülbelül így érzem magam, 24 órás szolgálatot teljesítek, mindig rohanok valahova, állandóan veszélyt hárítok el és mindent meg kell oldanom úgy, hogy lehetőleg mindenkinek jó legyen . De hát ez lehetetlen, Jack Bauernek is az lenne persze ő nem is egy anya és feleség 3 gyerekkel...

Simikém még mindig szorongó napokat él meg, ahogy jön hozzánk valaki aki nem a Nagymama rögtön legörbül a szája és belém kapaszkodik. Bár ma egészen bátort volt, Veronka unokahúgomat pár perc sírás után megszokta miután bemutathatta neki, hogyan kell a szekrényben elbújni majd abból előkerülni - édes.
Kori ugyanolyan elszántsággal rohamoz és tesztel: " Anya figyelsz rám?" - képes addig kérdezni amig tényleg oda nem figyelek , de úgy igazán! Ők ketten egészen szépen elfoglalják egymást amikor tényleg reménytelennek ítélik a helyzetet, hogy valaha ráérek oda ülni melléjük. Ma délután feküdtek egymás mellett a földön egy jó nagy párnán, Kori olvasott Siminek aki nagyon figyelt és próbálta megérteni a szövevényes történetet. Simi sokszor visszaüt amikor nézeteltérés van közöttük úgyhogy Kori sincs mostmár biztonságban, Nimródnak pedig az orrát próbálja lecsippenteni amikor éppen nem figyelek oda - veszélyes!
Nimród aki elmúlt négy hetes (és még mindig nem vált meg a mumifikálódott köldökcsonkjától) egyre türelmesebb és nagyon kedvesen elnézelődik a hordozkában hogyha a testvérei táncolnak, ugrándoznak, vadulnak körülötte (egyedül persze nem szeret). Kicsi királyfink 4920 gramm volt az utolsó mérésnél a doktor néni hétfőn meg is állapította, hogy szép nagy fiú és biztos nagyon jó teje van anyának. Nimród szépen eszik napközben, gyakran éjjel is de most éjszaka először aludt egyben 5 órát (ez az első ilyen hőstette)!
Ez most tényleg 24 órás szolgálat és valószínűleg az is marad még jó pár évig...és még azután is...