A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2012. december 11., kedd

A tél hozadéka

Hát igen....
A hideggel és a sötéttel még csak meg tudnék barátkozni de az ilyenkor esedékes betegségekkel nem.
Nem vagyok laza, komolyan veszek minden megfázást, köhécselést - ez a gyenge pontom - ha a gyerekem beteg egyfolytában aggódom. Biztos mert nincsenek jó élményeim ezzel kapcsolatban.

Boldi kezdi a nyavalyát, köhög, lázas, náthás, elég nyűgös és csak mellettem hajlandó aludni. Örlődtem, hogy levigyem e az orvoshoz de csak nem bírom magam lerendezni még a megfázást sem de most úgy néz ki, hogy egyenlőre ennyi, se fül, se torok, se tüdő. Megkönnyebbültem a két virrasztós éjszaka után, és azért is mert nem kellett órákat várni a rendelőben (állítólag a hullám lement tegnap akkor 7 helyett 9-ig volt rendelés).
Utána olvastam a 15 hós oltásnak (nekem nem szabad ilyenek miatt kutakodnom a neten) és elég sok borzalmat összehordtak a mellékhatásairól, éjjel még azon gondolkodtam, hogy az is lehet ettől szenved. Tan doki szerint nem, most indul a járvány valaki már javában benne van.
Nálunk persze  - lévén, hogy ennyien vagyunk - sosem egyszerű egy téli időszak de nagyon reménykedem, hogy most nem lesz olyan drasztikus és drága mint az előző években.