A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2013. január 28., hétfő

Beteges

Ma nem mentek oviba: köhögés éjjel nappal, Korinak meg fáj a torka.
Én is beteg vagyok nagyon fárasztó így gyógyítani, etetni itatni és veszekedni ha valamelyik éppen nem akarja a szükségeset.
Reggel még örültem, hogy együtt leszünk, kint hó bent meleg és szeretek velük lenni.
De állandóan ölik egymást, amikor meg nem akkor engem nyúznak jönnek utánam vagy szétpakolják a lakást. És persze egész nap pakolok és könyörgök hogy igyanak és vegyék be és ne bántsák egymást.
A legjobb ha beküldöm őket játszani és megparancsolom hogy maradjanak ott. Na akkor egy kisit sikerül behoznom magam de a terveim, hogy majd társasozunk meg építünk - hát ilyenkor szertefoszlik és a túlélésre megyek. Hát nem vagyok büszke erre, vannak jobb napjaink is.

Szombaton csak a kicsik voltak betegek és Berci elvitte Korit és Simit a Gryllus Maszkabál koncertre. Unokatesók is mentek meg végül a Nagymama is úgyhogy Vilmossal is találkoztak a színfalak mögött. Jólérezték magukat. Aztán estére levittük a kicsiket is és a Nagymama vigyázott rájuk. Sőt egyedül vállalta a 4 gyerek vacsoráztatását fektetését.Örülök, hogy jól sikerült az este zökkenőmentesen ment minden. Nagymama ügyes!!! Ők meg ott mindig rendesek!

Bercivel meg lementünk a Pálvölgyibe szülinapi köszöntésre. Hívtunk kb. 10 embert csocsóztunk, iszogattunk (én csak kakaót) és ettünk is. Jó az a büfé nagyon! Meg a helyet is szeretem, hangulatos.
Éjjel 3-ra mi is otthon voltunk Nagymamáék házában,  így reggel a gyerekekkel ébredtünk úgyhogy Berci kivételével elmentünk misére.

Ebédre haza jöttünk otthonunkba, pihentünk, délután meg megnéztük együtt a Sárkány és Papucsot régi magyar rajzfilm rengeteg poénnal irtó humoros a gyerekek  fetrengve nevettek.