A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2010. október 4., hétfő

Rendhagyó vasárnap este

Berci unokatestvére, Gergő költözött egy szuper lakásba.
Bárpulttal, fényrendszerrel, vetítővászonnal, humidáriummal, kávézó jellegű konyhával tette izgalmassá a lakását, ezenkívül minden helységbe hangszórót rakott (még a mellékhelyiségbe is!). Nagyon vagány lakás lett.
Ja és persze Berci családja aztán tud bulizni!







A vasárnap esténk rendhagyó volt.

Októberi Állatkert látogatás

Vasárnap mise után Állatkertbe mentünk a Nagymamával és az unokatestvérekkel (Sebivel Petivel, apukájukkal Acsóval) és Borcsival.

Sok mókás dolog történt: Kori látott "kamiont" (azaz kaméleont), a zsiráf befújt a gyerekek közé (lsd. a képen), a kisgorilla tornamutatvánnyal próbálta elütni az időt, Carlos az alpaka szeretetével majd' felfalta a Nagymamát (a fotogép addigra lemerült de a gyerekek azóta is Carlost emlegetik).







Zolika látogatása



Szombaton Zolika az én nagypapám, a gyerekeink egyetlen Dédnagypapája jött el hozzánk látogatóba. Váratlan meglepetés volt az érkezése, de nagyon örültünk neki. Aznap tudtuk meg, hogy Tündi Dédnagymamának írói kötelességét kell teljesítenie a Szövetségben, így Zolika velünk tölthet pár órát amíg vissza indulnak Makóra.
Zolika jött, kávézott, ajándékot hozott, beszélgetett a gyerekekkel, mondókát hallgatott, galériát nézett és nagyon jól érezte magát.
Mi is nagyon örültünk, hogy itt volt!