A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2010. április 18., vasárnap

3 éves Kornélia

Nehéz hétvége szép befejezéssel


Azért ez elég kemény hétvége volt és a jövő hét sem lesz könnyebb ha meg nem gyógyulunk sürgősen. Berci holnap már dolgozik de az elmúlt négy évben amióta ismerem csak egyszer láttam ilyen betegnek akkor is hamarabb túl volt rajta mint ezen. Most mindkettőnkre rá jár a rúd biztos a kialvatlanság és a nagy terhelés miatt. A gyerekek most jobban vannak, Kori már alig, Simi még jobban köhög. Ma Nimród is el kezdte a köhécselést jöttek a rém képek, hogy mi lehet ebből, bár hiszek a csodákban azért sejtettem, hogy nem úszhatja meg ezt makacs erős vírust ami több mint egy hete élősködik rajtunk és kiszívja a maradék erőnket is.

Berci szeret főzni és tud is. Az apukájától örökölte a jó érzékét a gasztronómiához és tőle leste el a szívvel lélekkel való főzés csínját bínját. Sokszor hét közben is besegít az én édes férjem, most hétvégén pedig a egész menüt ő készítette és fantasztikusan finom volt. Ha vendégek jönnek hozzánk akkor a tuti siker érdekében ő alkot és bár kicsit szégyellem, hogy nekem inkább feladat és kötelesség a főzés mint sem öröm azért nagyon büszke vagyok Bercire, hogy mindent el tud készíteni amit kigondol.

Ma utolsó erőnkből átmentünk Nagymamáékhoz, hogy Korit felköszöntsék és megkaphassa végre a kétkerekű csodajárgányt. Nagyon boldog volt az ajándékoktól, a tortától és legjobban attól, hogy az ő ünneplésére gyűlt össze az egész család. A könyveknek is örült és azonnal olvastatott belőle kint a kertben.
2 hét múlva Simi következik hiszen csupán 3 hét van a születésnapjuk között.
Jók ezek a tavaszi ünnepségek...