A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2011. július 14., csütörtök

Kánikula nagy hassal, férj nélkül, 3 gyerekkel

Iszonyatosan fárasztó és hosszú egy nap. Persze hiába és teljesen feleslegesen siránkozom egy kertes ház után de nem látok másban megoldást.
Mert ezeket vinni kell, meg főzni kell, meg rendet kell rakni, este 11 óra és körülbelül a mai "szabadidőm" ez a fél óra amíg leülök a gép elé aztán végem van nem bírom tovább...

Délelőtt a védőnőhöz mentem le (ahol Katival találkoztam aki már két héttel túlhordta a második babáját és azt mondta az a hír járja, hogy én mennyire lazán bírom a 3 gyerekkel meg az érkezővel - na ez rettenetes túlzás, kijelentem, hogy nem bírom jól, sőt nagyon rosszul bírom), aztán vásároltam majd ebédet főztem cirka másfél óra volt aztán még 1 a romeltakarítás aztán kicsi alvás és megint kezdődött elölről.
Túlvállaltam magam, nem gondoltam, hogy ennyire meleg az a meleg, ennyire nagy has az a nagy has és ennyire sok az a három kicsi gyerek akik egyfolytában akarnak valamit vagy ha nem akarnak akkor összevesznek és püfölik egymást.

Simi új korszakba lépett, mindenen átesik, mindig megsérül, mindig jajveszékel egyszóval nagyon szerencsétlenkedik, tele van bibivel.

Kori ma a szemem láttára csapkodta Simit a játszótéren akkora pofonokkal, hogy mindig a földre zuhant. Egy hintán vesztek össze ami Simit illette de Kori erősebbnek bizonyult és mire oda értem, hogy rendet tegyek már össze-vissza ütötték egymást. Végül Kori kapott a fenekére kettőt de a szégyen nagyobb volt mint a fájdalom az én részemről is. Nehéz velük.

Nimród szerelmes lett Virágba. Ölelgeti, rádől, puszit ad és kér és nagyon aranyosan kézen fogva sétálgatnak a játszótéren. Virág nagyon aranyos, türelmes, kedves vele, rótták a köröket mintha randiznának, Nimród közben forgatta a szemét, tudta ő, hogy veszélyes vizekre evezett.
Sajnos nem vittem gépet de jól megőrzöm magamban ezt a képet mert nagyon szép volt, biztos lesz még ilyen.
Nünöke irtó férfias!

Berciék küzdenek a Balatonon 90 kilóméteres széllel, de örülnek és várják, hogy mindenki feladja és akkor nagyon elöl végeznek!
Itt miért nincs hidegfront???

Itt van Zsófi unokatestvérem, hogy ne legyek egyedül. Azt mondja ez tényleg durva ami nálunk megy, ő is aludt délután nem bírná ki anélkül. Szerinte mondunk valamit és a gyerekek elengedik a fülük mellett ez vezethet gyakran a káoszhoz. Biztos így van, belülről nehéz ezt megítélni főleg úgy, hogy sokszor azt sem tudom mi van csak várom már, hogy ledőlhessek egy kicsikét.
De ők kérdeznek, meg csinálnak, meg akarnak egyfolytában és bevallom egyáltalán nem vagyok a helyzet magaslatán és nem is leszek még jó pár évig.
Jaj szegények...

Ma vettem egy medencét a KIK-ben Anita ellátott jó tanácsokkal, hogy milyet érdemes venni a mi erkélyünkre (Anita rokonlélek ő érti mi ez az egész kert nélkül az emeleten), nagyon jó kis medence örültek neki csak a megtöltés és ürítés nagy hercehurca de a közte levő pancsolós idő igen örömteli úgyhogy megérte.
Ime néhány kép a második emeleti nyaralásról.