A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2013. február 12., kedd

Szombat, vasárnap, hétfő, kedd

Egy bolondos szombat után egy mókás vasárnap következett.

Szombaton Berciék házában össznépi farsang volt. Mindenkinek műsorszámmal és jelmezzel kell készülni. Nem biztos, hogy mindenki értené ezt a bolondozást de mi nagyon jól szórakozunk ilyenkor egymás produkcióin és jelmezein.
Mi a Mackó levelét adtuk elő Batmannal, Odette és a Mikulással.
Aztán Nimród mint Mikulás felvonult a Nagypapával aki a rénszarvasa volt, Berci pedig zenére megreptette Bódit aki Superman -nek öltözött. Ezek voltunk mi de a többiek is nagyon mulatságos jelenettel készültek.












Vasárnap aztán az egyetértés hiányában lekéstük a misét. Nem sok vita van köztünk de ha akad akkor az hangos, hát így esett vasárnap reggel is úgyhogy nem túl jó kezdés és egy visszafordulás és egy munkahelyi látogatás után végül eljutottunk a nagy hóban Mogyoródra Apuékhoz. Útközben vettünk egy hóláncot és nagyon jól tettük...Az autóban végig a Hattyúk tavát hallgattuk Simi azt mondta, ez a legkedvencebb zenéje.
Ati papánál aztán köszöntések sora és egy kis farsangi mulatsággal egybekötött jelmezverseny után hólánccal haza indultunk.






















 Hétfőn aztán a három nagy elment oviba, mi Boldival pedig elindultunk meghódítani a játszótéri kisdombot...
Este eljöttek Anyuék. Tandzsi még múltkor megígért Siminek egy kis kalandozást. Elmentek ketten egy órára, Simi 3 kukabúvárral tért haza és elosztotta a testvéreivel. Hetek óta erről álmodozik Simike és tegnap megkapta. Nagyon-nagyon boldog volt vele és a többiek is örültek a gusztustalanságoknak.

Egy kedves bókot is kaptam Simitől a minap:
"Te vagy a legédesebb Anya a világon, az egész országbolygókon!"

Ma Berci hajnalban ment el dolgozóba, én pedig nem mertem velük elindulni úgyhogy itthon voltunk. Jól döntöttem mert hóvihar kerekedett és leesett vagy 10 centi hó. Jobb volt itthon, társasoztunk (Nimród kapott Tündiéktől egy formásat, Apuéktól egy Zingót - azokat most nagyon szeretik), rendet raktunk a játékok között, délután meg elvitt Berci fogorvoshoz addig Zsófi vigyázott a gyerekekre.
Jó volt ez a nap!
Remélem nem leszünk betegek és holnap Simivel eljutunk a Müpába!