A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2015. március 15., vasárnap

Megvagyunk

A szokásos nehézségekkel küzdünk hetek óta. Berci sosincs itthon esténként mert dolgozik. Több helyen kell helytállnia így a munkája egy részét csak későn este tudja elvégezni a központban. Ez mindenkit megviselt, engem különösen mert éreztük a hiányát minden este...amikor elfogyott a türelmem és nem tudtam kihez feküdjek be mert a többi úgyis megsértődik.
Domi nehezen de levált és már a tejecskét is megissza cumiból. Na nem nagy fogyasztója a tehén adta fehérségnek de azért iszik belőle. Ezzel rólam leesett egy teher, ami most nagyon jó. Éjjel Boldi jön mellém, Domi is kel egyszer kétszer de egy kis teával beéri.
Simi szorongós, félős de nagyon okos és jó tanuló jó magaviselettel de a neurológus tanácsára találtunk neki egy jó beszélgetőt aki talán feloldja majd benne ezeket a feszültségeket - izgatottan várom....
Korinak kezdődnek a kiskamaszos gondjai örlődik a barátnők között és ez nagyon megviseli, itthon is sír miatta pedig kemény csajszi de mégis ami fáj az fáj, ezt a lelket is gondozni kell.
Szóval kevés vagyok az ötnek főleg esténként de most ez a néhány hét így alakult majd beleőrültem a társas magányba.

Tegnap Mesemúzeumba voltunk együtt, nagyon élvezték a gyerekek, az egész család 1400 forinból bejutott, kicsi hely de nagyon kedves és hangulatos. Végig jártuk, játszottunk, örültünk. A griff tojásnál lehet kívánni (mindenki kertes házat kívánt - ez nagyon édes volt) és teljesen be voltak sózva.

Elődékkel ebédeltünk az "ebédlőben" aztán délután Edit jött a gyerekekhez, hogy Bercivel csavarogjunk egy kicsit kettesben. Edit nagyon jól el van velük, nem is akarja, hogy aludjanak mikor itt van mert akkor nem olyan mulatságos...

Ma Berci fotózott a városi ünnepségen utána Nimród kérésére megint feltúráztunk a Nagy Kopasz tetejére a Csergezán kilátóhoz ami 3.5 km föl. Boldi is végig feljött nyafogás nélkül, lefele már segítséggel de nagyon aranyosak voltak hoztak walkie talkiet azzal játszottak. Nagy kirándulás, több mint 3 órás program. Kori este pityergett, hogy milyen jó volt, hogy együtt volt a család és milyen kár, hogy holnap már iskola.
Ebéd után mozisat játszottunk itthon, kiírjuk mit nézünk, csinálunk jegyeket(amit eltépek a bejáratnál), pattogtatunk kukoricát és nevetünk együtt.

Feltöltődtünk, indul egy új hét...