A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2011. szeptember 10., szombat

Jó Boldi és beteg tesók

Vannak jobb órák és vannak nagyon nehezek. 
Olyan itt nálunk mint egy kis bölcsőde csak sokkal több a tennivalónk mert a dadusoknak legalább nem kell főznie és takarítani na meg teregetni.

Boldi nagyon jó baba, volt olyan éjszaka amikor este 10-től hajnali 4-ig aludt, tegnap éjféltől pedig reggel 5-ig csend volt. Simi is jó alvó volt, de Boldi mindenkin túl tesz ezzel az elszánt pihenéssel. 
Szerencsére jól fejlődik, gyönyörűen forgatja a fejét, felriad a hirtelen zajra, mostmár az anyatejes pelusa is illatozó és amikor ébren van nem szeret kimaradni semmiből, nem hagyja, hogy nélküle üljön asztalhoz a család - és ez így van rendjén.
Szeret nagyobb adagot aludni és mikor ébren van akkor többször enni, ez nekünk teljesen jó.
Kezd hurkásodni a lába, üvölt  fürdetésnél és nagyon finom illata van. 
Tiszta baba, nem bukik, nem kakil ki a pelusból, szépen szopizik.
Szőke a szempillája és a szemöldöke, pici kerek az orra. 
Szépséges Királyfi.

Nehéz volt a csütörtök péntek ezzel a ronda vírussal. 
Fájt a szívem, hogy a gyerekeket távol kellett tartani, mindig mondani nekik, hogy nem szabad a babához nyúlni, mindenkinek rosszul esett, megsértődtek de hát mondta az orvos, hogy nagyon vigyázzunk a kicsire. Persze nem lehet eléggé vigyázni ennyi kicsinél, de hát megpróbáltuk...
Kori még nem nagyon tud enni, Simi már jól van csak a talpa pöttyös még (ez is a vírustól).
Egyenlőre Nino nem tűnik vírusosnak, nagyon jó az étvágya, sokat eszik de a hasmenése még mindig nem múlt el úgyhogy ő is távoltartandó (szegény, az is lehet, hogy az éppen 4 kibújó fogától van az egész).


Ma itt volt a Nagymama, főztünk ebédet (borsó leves, túró gombóc), Berci pedig dolgozott az újságnak csak 2 körül került elő.
Nem tudtunk nagyon örülni ennek az 1  hét apai szabadságnak, alig volt itthon és volt egy csomó munkája még így is. Esténként viszont jó, hogy volt mert a fürdetés-vacsora program elég hosszadalmas és fárasztó a nagyobbakkal. Az esti filmeknek pedig csak ő látta a végét, én kidőltem az első félóra után (azért megpróbáltuk).





 
 

Boldi, Nino, Simi, Kori