A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2012. november 26., hétfő

Elsőosztályú

A humoruk az első osztályú. Nagyon bírom.
Kicsit azt érzem kezd kiveszni a világból pedig enélkül nagyon-nagyon sivár minden.
De ők viccesek, mindannyian és ez annyira jó!!!

A Boldi amellett, hogy humoros és nagyon vicces arcot vág, hogy észre vegyük - és amikor észreveszem még rátesz egy lapáttal - amellett ráharap a meztelen testekre.
Egy ideje együtt fürdenek már (vége a kiskádazásnak betettem a nagyok mellé).
Na most, mindenki menekül ha Boldi velük van, mert Boldi ha meglátja őket ruha nélkül akkor mint egy ragadozó rájuk veti magát ők meg sikítoznak, hogy "A Bolid harap! A Boldi harap ááááá!".
Tudom szörnyű ez, de nagyon vicces....

Mókás momentum mikor Barbieznak a fiúk. Simike supermant csinált a fiú barbiból, Nimród "Tyipkejózikát a Tescó-hintón vitte a tescóba csizmát venni", és Ninóka férfiasan zokog mikor az ő babájával nem beszélnek a többiek.
Boldi is csatlakozott a barbizáshoz, ő egy kislányt rakosgatott a kanapén.
Kori pedig nagyon hálás ha én is beállok és az ötleteimmel gazdagítom a mókás játékot.

Nagypapa ma "ójiász tújójudival" érkezett meg Simivel és Korival az oviból, Nimród egész nap ezt emlegette, már majdnem sírt amikor 2 perc ajtóban ácsorgás után még mindig nem került elő az óriási túró rudi.

Nimród nagyon mérges mindig mikor megyünk az oviba a nagyokért és hozzá ér valamelyik óvó néni vagy csak kedves vele vagy kérdez valamit. Mérgesen néz, nem válaszol , elfordítja a fejét. Mondhatni égő az egész. Na de gondoltam gyakorolunk itthon mert mindjárt kezd Ninó és így még sem lehet!
Úgyhogy betanítom és ez nagyon tetszik neki: - Nimród, hogy nézel Vera nénire?  - erre Ninó a tanultak szerint iszonyatosan vigyorog. Itthon már működik, lassan a legnagyobb hiszit közepén is megkérdezhetem és akkor vigyorog 8aztán hisztizik tovább). Még van egy hónap, hogy bebizonyítsam az én fiam KEDVES!

Végre lehet velük kucibajnokságot játszani. Boldi ma tapsolt kettőt és ő is feltette a kezét, beszállt a buliba!
Mi az, hogy kucibajnoksáááááág?

Na és az "Anya értem a lényeget (Nimród szerint: légenyet) , de az ott mit csinál?" beszólás magas szintű humorérzékről tesz bizonyságot. Bármi lehet a "de ez itt mit csinál": egy kukac a lap alján vagy egy kis állatka a sarokban, vagy egy vicces dolog a képen.

Annyira sokat nevetünk!