A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2013. február 6., szerda

Nimród születésnapja

Az oviba nem akart tortát vinni ez a 3 éves legény (azt mondta: "Én a Nagypapával eszem csak tortát!") úgyhogy együtt megsütöttük az almáspitét amit szívesen bevitt a többieknek.
Aznap őzikét néztek a csoporttal, Ildi néni ismer egy házat nem messze az ovitól ahol Bambi lakik hasában egy kis Bambival. Az őzikét megetették (bár a Simi répáját állítólag nem vette el) úgyhogy nagyon jól telt  a születésnapos ovis délelőtt.
Aztán haza hoztam őket és ebéd utáni alvás után megérkezett Nimród fő meghívottja, aki nélkül nem ünnepel: A Nagypapa! Minden gyerek körbevette, almáspitét eszegettek és mesét olvastak.
Nimród megkapta az Annapetigergőből a róla szólót - A legkisebbek könyvét azaz a Nimród könyvet - , és azt olvasták amíg meg nem  jöttek a többiek.




Aztán megérkezett a három Császár - az unokatestvéreim - akik mindig vigyáznak a gyerekekre, aztán jött Anyu Tibivel és Elődke Dórival (a szerelemmel) és később  Zizi a nagynéném is megérkezett, Császárék anyukája. Berci is haza tudott jönni a munkából így együtt köszöntöttük a 3 éves harmadikat.
Az ajándék kicsit zűrös volt mert Nimród nem hagyta, hogy a többiek is élvezzék a mókás szerelőgarázst (főleg Bódi volt megsértve, hogy nem lehet összetörni) de egyébként sokat ettünk-ittunk és nevettünk (Bódi evett a legtöbbet).