A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2011. június 2., csütörtök

Pokoljárás

Nagyon közel volt Kori a kiszáradáshoz. Kedden egész nap hányás és hasmenés volt a program de úgy, hogy egy korty víz nem maradt meg benne. Szerdán belázasodott és egész nap tartotta a 39 körüli hőt de gyógyszerre és hűtőfürdőre sem reagált ami különösen veszélyes ilyenkor hiszen nagyon gyors kiszáradáshoz vezet (a hányással együtt).
Egész nap és éjjel az órámat néztem, 5 percenként ivott egy kortyot, nagyon kínkeservesen (haragudott, nem akarta). Az egész napos hasmenés mellett csak egyszer hányt délután 4-kor, de akkor az arcába az egészet, felkelni sem tudott. Ekkor a fiúk pont nem akartak kimenni a szobából úgyhogy sírt Kori, sírt Ninó is én pedig zokogva hívtam Bercit, hogy azonnal jöjjön haza mert ezt nem lehet egyedül bírni.
Hazajött 6-kor.

A fiúk persze nem akarták Korit békén hagyni így mindig veszekedéssel hagyták csak el a szobát, próbáltam őket a kis szobájukban tartani de hát Nimród is most van az "anya-üldözős korszakában", Simi meg a "figyelj rám anya" korszakában úgyhogy emellett nagy hassal arra figyelni, hogy Korit ne vigye el a mentő hát meglehetősen Mission Impossible.
Ekkor lett elegem a nagy családból és a kis korkülönbségből. Nagyon durva!

Csütörtök van, ma megint hányt egyet, de nem volt láza egész nap ami önmagában javulás, viszont rengeteget ment wc-re még mindig hasmenése van és egy falatot se bír enni viszont gyakran diktálok bele 1 deci teát amit elfogyaszt.

Én még ilyet nem láttam se magamon, se máson, hogy ennyire elpusztítson mindent egy vírus. Tegnap este biztos voltam benne, hogy ha ma is lázas kiszárad, de miután reggel már azon veszekedett velem, hogy mit akar felvenni kezdtem megnyugodni. Aztán 2-kor megint hányt úgyhogy indult elölről az 5 percenként egy korty víz műsor aztán jöhetett a Sodioral, Smecta és tea itatás - megint.

Ma este dalolászva mesélte magának a Kori Simi Ninó könyvet és sokat csacsogott de fekve, mert felkelni még nem nagyon tud.

Ha ezt most végig kell csinálnom a fiúkkal is akkor végem és szegény Pötty nem is tudom, hogy bírja ezt odabent.
Bercit nagyon féltem, ő nem dőlhet ki a sorból pedig szegény elég rosszul alszik a földön a fiúkkal.

Napközben gyógyítok, este fertőtlenítek, éjjel itatok.

Természetesen nem utazunk és holnap nulla segítséggel megint csak életem egyik leghosszabb napja lesz.
Csak el ne kapja megint valaki...