A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2011. április 5., kedd

Áldott nap

Hatalmas kő esett le a szívünkről miután H.K. Doktornő reggel megnézte a kis Pöttyöt genetikai ultrahangon.
Mindenét átvizsgálta és rendben találta az összes pici szervét. A ciszta még ott van az agyában de már felszívódóban úgyhogy önmagában ezt nem mondja veszélyesnek, nagyon megnyugtatott minket.

Pötty az első baba akit Berci látott ultrahangon. A klinikán soha nem engednek be apukát a vizsgálóba, (fizetős ultrahangra meg sosem mentünk el) pár perc alatt végig néznek és már vége is (persze ezt is megértem) de most olyan jó volt, hogy Berci is bejöhetett, sokáig nézhette mindenét amit a Doktornő mutatott és látta ezt a kis drágát akiért annyian imádkoztak...

Szörnyű volt az elmúlt egy hét, ez a várakozás, hogy vajon mit fognak ma látni.
Nem hiszem, hogy a magzatoddal kapcsolatos bármilyen rossz hírre fel lehet egyáltalán készülni de tudtam, hogy amit ma mond ez a Doktornő akár rossz, akár jó az úgy van és neki elhihetem.
Nagyon jól esett, hogy ilyen sokan imádkoztak értünk, megnyugtatott mert sokkal többet ér ha másokért imádkozol mintha magadért.
Köszönjük!

A nemét megint megmutatta és én egyre jobban kezdem elhinni, hogy nagyon jó ez így, hogy fiú lesz. Megijedtem egy hete amikor kiderült, sosem gondoltam volna, hogy fiús anyuka leszek de olyan tökéletesen gyönyörűek és szeretnivalóak a gyerekeim, hogy cseppet sem számít, hogy miből mennyi van.
A lényeg, hogy egészségesek legyenek és biztos, hogy a Teremtő tervében az is szerepel, hogy hova milyen nemű érkezzen.

Olyan jó lenne ha megegyeznénk már Bercivel, hogy mi legyen a neve. Egyenlőre teljesen reménytelennek tűnik, hogy közös nevezőre jutunk.
De hát ez legyen a legnagyobb gondunk...