A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2011. november 11., péntek

Levélrobotok nélkül

A hét második fele sokkal jobban telt mint az eleje.
Anyaságból is már megadtam volna a hármast magamnak míg hét elején a gyenge kettest sem érdemeltem volna meg...

Délelőtt ki tudtunk menni  a levegőre, nem akarnak a nagy játszóra menni inkább itt a házunk melletti kis hintáson pakolgatták a faleveleket, hintáztak, farönkön lépegettek, hemperegtek a földön a sárga levelek között és azt játszották, hogy ők a"levél-robotok" (egyik helyről áthordják a másikra a leveleket).
  
Kaptak kesztyűt is amit Nimród épp olyan büszkén viselt mint nagyobb testvérei.

Most, hogy nem kényszerűségből voltak itthon, nem kellett senkinek gyógyszert adagolni és csak úgy eltelt a nap a mi kedvünk szerint láz - és köhögés mentesen azt kell mondjam elég jó kis bandázás ment itthon.

Boldi alkalmazkodik, eddig minden nap aludtak egyszerre mindannyian délután 1-3 között. 
Ez kincset ér. 

El kezdtem olvasni nekik a Mary Poppinst. Egyik délelőtt végig Banks papának és Banks mamának szólították egymást Simi és Korinka. Aztán Simi inkább a Gyufaárus lett, Kori pedig természetesen a varázslatos Mary...

Nimród Bódizik sokat, szeretettel, törődéssel és féltékenységgel is (amikor mutatja a kicsi ágyát és mondja nagy hangon, hogy Bódi - vagyis tegyem be az ágyba a babát és csak vele foglalkozzak).
De mi ez ha nem szeretet?



Ma elvitte őket Berci apukája, megint kaptunk egy kis szusszanásnyi időt és ők is sok törődést meg játékot.
Már most hiányoznak nagyon.
 
Szegény Boldit kitettem egy szörnyű programnak, elvittem vásárolni mert Anyukám oda adta a születésnapi ajándékomat - pénzt. 
Vártam már ezt a kis vásárlást (hiába azért mégis csak nő vagyok még...valamennyire....), gondoltam Boldi is el lesz, nézelődik a kis ülésében. Hát nem így történt, a kis (itthoni) Angyalkám végig visította az estét míg én azon szörnyülködtem tépve le magamról a divatos ruhákat, hogy milyen borzalmasan ronda és kövér vagyok mostanság.
Vettem egy akciós farmert, hogy ne a terhes nadrágomat hordjam 11 héttel a szülés után mert rettenetesen igénytelen látvány vagyok, és egy csizmát a deichmannba - fagyos időre.

Itthon Berci dolgozik, a lakás üres, hiányzik, hogy kiabáljanak, hogy "Anya gyere már, Anya hol vagy?"...

Ezeket ma csináltam a ház mellett. Ilyenek a "levélrobotok"....