A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2014. június 10., kedd

Simi elballagott

Simi szeptembertől iskolás lesz. 1. b osztályos tanuló.

A ballagáson gyönyörűen énekelt, szavalt, táncolt mindent szépen előadott amit tanultak. Nagyon büszke voltam rá mert Ildi néni szerint is gyönyörű a hangja és azt kérte valamit csináljunk ezzel a gyerekkel mert annyira tehetséges!
Simi tényleg felszabadult, neki való ez a sok éneklés és művészeti vonal ezért is választottunk neki olyan tanító nénit aki művészeti osztályt indít. Nagyon jó lesz!
Kezd beérni, megtalálni a helyét,nagyon ügyes a fociban, kiemelkedően ügyes a csoportban, már kiolvasott egy könyvet (egyedül reggelente).
Hála Istennek rá is nagyon büszkék lehetünk!
Sok ovis társa lesz az osztályban aminek külön örülök, neki ez sokat jelent.

A ballagás a templomban kezdődött, Csaba atya elbúcsúztatta a nagyokat majd a Fecskék is énekeltek és virággal köszönték meg az édesanyáknak a törődést. Berci anyukája (Nagymama) is el tudott jönni - úgy örültem!
A templomból gyalog sétáltunk le az óvodához, közben énekeltek végig a ballagók (és vegyes csoport lévén a kisebbek is). Nimród és Simi hangja kihallatszott.
Az oviban műsorral készültek a kicsik és nagyok: néptánc és mese is volt (Simi szabólegényt játszott, mért a centivel).
Apuék is megérkeztek és megnézték őket aminek nagyon örültem mert az összes gyerekem teljesen lázba jött, hogy "itt van Ati papa!!!!".
A végén még kint is volt egy kis ének utána bent süti evés, anyu egy nagy tortát csináltatott nagyon finom volt mind elfogyott.

Nagyon szép ballagás volt.