A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2011. november 26., szombat

Veronka Szalagavató bálja

Kimenőt kaptam.
Az úgy volt, hogy Veronka az unokatestvérem meghívott a bálba (a Prohászkába ahol én is érettségiztem és itt van Keszin).
Úgy volt, hogy Anyu jön vigyázni a négyesre de vissza mondta mert a tesóm Elődke beteg lett. Le is tettem a programról mindennemű hiszti nélkül és elfogadtam a négygyerekes anyák börtönsorsát.
Aztán egyszer csak  a semmiből Cicó, a másik de már dolgozó unokatesóm jelentkezett, hogy ő inkább vigyáz a gyerekeimre én meg menjek bálozni.
Nem volt még itt de tavaly látta a 3-at most meg vállalta a négyet és olyan lazán ide jött és átvette a bandát 20 perc alatt amíg össze szedtem magam, hogy csak na! Olyan mókás volt és nem is féltem itt hagyni őket pedig a vadulás már megkezdődött fél 6 körül (gondoltam na mi lesz itt mire vissza érek).
A bál jó volt, Veronka szép volt, a legjobb táncpárja és ruhája neki volt én meg rájöttem, hogy öreg vagyok, eltelt 10 év és rengeteget változott a világ, változott a műsor, a koreográfiák minden olyan pörgős és szabadabb lett - még egy katolikus gimiben is.

9 körül értem haza a hangulat a tetőfokán volt, Cicót elfogadták vigyázónak, Ninót néha büntetésbe ültették a testvérei (és ő le is ülte azt), játékok szanaszét, ruhák szanaszét, Boldi éppen nem sírt szóval jó volt ez a lazaság meg őrület.
Még sosem volt ilyen de fél 12-ig nem aludtak el, mi meg Cicóval fél 2-ig beszélgettünk mert Berci kötelező céges bulin vacsorázott.
Úgy kellett nekem, mert persze, hogy a gyerekek akkor ébrednek éjszaka többször amikor azt a pár órácskát ami reggelig maradt alvással szerettem volna eltölteni.