A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2010. április 13., kedd

Kalapálás

Próbálunk nevetni de ilyen időben és ennyi impulzus mellett elég nehéz. Minden oldalról ütik a falunkat. A délutáni alvásom megint csak ábránd maradt mert a felettünk lakó becsöngetett az alvásunk közepén 2-kor, hogy meddig alszanak még a gyerekek mert ő kalapálna. Itt most hosszú sor csúnya gondolatnak kéne jönnie amit ilyenkor érzek de inkább Bercivel osztottam meg a telefonba minthogy itt leírjam.

Ez az időjárás is remekül passzol a betegségekhez és a felújítási munkálatokhoz meg a kalapácsoló szomszédokhoz. Nimródot délelőtt kitettem az erkélyre szerencsére ott egész nyugodtan aludt,a nagyokkal meg tudtunk kicsit bolondozni.
Kori viszont nehezen aludt ebéd után, mindent megtett, hogy engem kihozzon a sodromból majd nagy küzdelem után aludt 1 teljes órát, utána megjelent az én ágyamban és mondta, mondta, mondta....

Kéne valami jót is írnom, hogy el ne vegyem a kedvet a családalapítás előtt álló olvasóktól. Nos azért nagyon aranyosak a gyerekek de tényleg. Nimród például képes 5 percet is elleni az ágyában és rángatni a fölé szerelt csörgö varázst. Többet nem mert sír utánam. Nem is tudom ki mondta, hogy meglátom a harmadikkal már minden olyan könnyen megy. Én persze elhittem...mint azt, hogy a harmadik gyerek már nagyon könnyen megszületik : "kicsusszan". Hát nem így van, előbbi és utóbbi sem.

Kori számol: "Három tizen és négy." - éppen a tigáz számlát színezgeti.
Simi kijött: "Ninó" - azaz Nimród sír, vegyem fel.
A szomszédok kalapálnak.

Ezt valóban csak úgy lehet kibírni ha pihenhetek egy órát a nap közepén. Ez napok óta hiányzik. Már alig várom a holnapot...