A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2013. augusztus 28., szerda

2 éves Boldi

Tegnap este eljött Veronka és Zsófi unokatesóim, vállalták, hogy itt alszanak mert korán reggel a várandósság legrosszabb vizsgálata a cukorterheléses vérvétel várt rám.
Este Bercivel elmentünk bevásárolni és ajándékot venni Bódinak, a lányok pedig ügyesen megetették és letették aludni a gyerekeket (sokkal korábban mint mi szoktuk!).

Hajnalban elindultunk Bercivel, az Uzsokiba kellett menni 7-re,előtte itthon kotyvasztottam a glükózos citromos oldatot. Éjjel 3 körül az összes gyerek megjelent a szobánkban, Kori és Simi a másik ágyon, Boldi és Ninó mellettem aludt (én nem sokat tudtam). Menekültszálló hangulat volt.

A két vérvétel között (7.30 és 9.30) elugrottunk a közelbe mert egy kedves anyuka a blogon megkeresett, hogy adna az ötödik babának néhány dolgot. Örültünk neki nagyon! Köszönjük!
Aztán irtózatos felhőszakadás kerekedett úgyhogy a második vérvételre egyedül rohantam be a kocsiból ezért nem is lehettem rosszul (ahogy az lenni szokott nálam). Elég jól megúsztam ájulás és rosszullét nélkül - úgy örültem!

Berci haza hozott és felköszöntöttük Boldit a kis gurulós Verdás hátizsákkal és a kinder csokival. Nagyon örült neki, tologatta húzogatta egész nap a lakásban, csak Nimród borult ki, sértődött meg és vonult el mert ő is azonnal kapni akart egy ilyet (olyan édes volt úgy sajnáltam, persze nem vigasztaltam de tavaly a Simi pont így reagált minden ajándékozásnál).
A nagyobbak örültek Bódi örömének, ők is adtak saját készítésű ajándékokat.
Olyan aranyosak így egy rakáson ahogy lelkesednek!

Délután meg jött Péter Boldi keresztapja (hozott neki egy fa hajót meg csokit aminek nagyon örült), vissza jött Zsófi és Vera Zizivel és jöttek Anyuék és Elődke Dórival. Anya hozott egy óriási tortát és szendvicseket, így nekem minimális dolgom volt a vendéglátás körül. Berci sajnos nem ért haza a munkából, de Ziziék sokáig maradtak, beszélgettünk még egy kicsit.

Boldi örült ahogy csak egy két éves tud örülni bár kissé elfáradt.
Isten éltesse sokáig kicsi Boldinkat!