A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2012. június 29., péntek

Minden jó ha jó a vége

Kezdjük elhinni, hogy a sok ima az égbe ért.
Boldi még mindig teljesen jól van.
Minden pelusa rendben volt azóta.

Ma voltunk gasztroenterológián, hogy kivizsgálják van e ételallergiája. Megint 6 kis üveggel vettek tőle vért. Sírt persze, de olyan hősiesen viselte a kínzást, hogy nem ájulhattam el mikor pár centire tőlem folydogált a vére (pedig majdnem lefordultam a székről miközben vigasztaltam szegény pici babámat).
Most nagyon könnyen megtalálták a vénácskáját a jobb karjában.
Pisilni viszont nem tudott a felszerelt kis zacskóba úgyhogy azt majd hétfőn visszük be a széklettel együtt (annyira sajnáltam azzal a kis mini tartállyal)..
Most mindent megnéznek nagyon kíváncsi vagyok és remélem vége a szurkálásoknak!

Most pár napig írnom kell részletesen, hogy mit eszik-iszik és mennyit. Állítólag nem szabadna 500 millinél többet innia a tejemből ha allergiás úgyhogy megint megpróbálom 3-ra visszaszorítani a szopik számát. Nem lesz könnyű ez volt neki a vigasza a rémálmos napokon.

Megérkezett a segítség. Csütörtökön már nagyon nehezen bírtam velük.
Meg vannak bolondulva olyan nehéz mindegyiket boldoggá tenni.
Ez elszomorít.

De csütörtökön ott aludtunk Berciéknél mert csak az anyukája volt otthon és úgyis menni kellett hajnalban a Budai Kórházba Bódival, így nem kellett vinnem a másik hármat mert a Nagymama vállalta a vigyázásukat.
Nagyon szeretnek a Nagymamával, játszanak, rajzolnak, mesél nekik, foglalkozik velük türelemmel, szeretettel - hála érte!

Csütörtökön vettünk ki 10 darab könyvet a könyvtárból. Nagyon szeretnek oda menni, vannak bábok a nagyobbaknak, fa kis vonat Ninónak, leporelló Bódinak.
Hoztunk Benedek Eleket, Wass Albertet, Gábor Éva Cirókát (nagyon édes!), Fésűs Évától Az Ezüst hegedűt, Siminek Autómesés könyvet, Korinak pedig G.Szász Ilona könyvét A mindent varró tűt Szegedi Katalin rajzaival és két királylányos mesekönyvet.
Teljes mámor van, odáig vannak az "új " mesékért. Olyan nagy öröm ez nekem!

A Nagymamánál alvás feltöltötte őket, vadultak ott is de pénteken délután Nagypapa is megjött erősítésnek úgyhogy minden jól alakult.

Korit el tudtam vinni úszni a fiúk nélkül. Nagyon jó volt. Annyira szereti a vizet, hogy ilyet még nem is láttam! Sikongat, lemegy a medence aljára, ugrál a kőről, pancsol és azért próbál úszni is szóval, egyszerűen vízimádó!

Hét elején megszabadultam még egy bölcsesség fogamtól, most már csak kettő van. Ez egy sima húzás volt, nagyon ügyes orvosnál. Most fáj a nyoma de akkor nem is fájt egyáltalán.

Tündit haza engedték a szanatóriumból.
Remélem jól van, még nem beszéltem vele.

Imáink meghallgatásra leltek.
Minden jó ha jó a vége.