A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2014. október 26., vasárnap

Szünetelős

Fantasztikus, hogy nem kell 6-kor kelni! Egészen 8-ig ki sem kelünk az ágyból mármint a gyerekek sem és ettől kezdünk megint egyenesbe jönni.
Domi nagyon sokszor kel éjjel, az okát is tudom a megoldást is rá de kivitelezni egyenlőre nem, úgyhogy elviselem és kivárok amíg eljön az idő, hogy véget vessek neki.Szopizik, jön két foga sehogy sem tud vissza aludni csak rajtam az éjjeli üvöltésnek meg most nincs helye úgyhogy ezért. Így, hogy nincs hajnali kelés és gyerekek összekészítése így kap még egy kis időt anélkül, hogy megőrülnék.

Sokat játszottunk a napokban együtt is és ők is nagyon élvezik egymás társaságát. Kevés az ilyen harmonikus nagycsaládos nap de ezek most ilyenek úgyhogy örülök neki.

Berci levizsgázott, hivatalosan is rendszergazda jeles oklevéllel. Büszkék vagyunk rá, sok pénz, idő és energia van benne de megcsinálta öt gyerek mellett, kemény év van mögöttünk de most a hétvégi iskolázásnak vége. Végre!

Domit nefrológiai gondozásba vették. Ez havi egyszeri pisileadást jelent valamint amint belázasodik rögtön vizeletmintával kell jelentkezni a dokinál vagy kórházban. Remélem nem jön vissza még egy ilyen betegség de 50-50 százalék...

Domika bemássza a lakást és nagyon furcsa dolgok kerülnek a szájába. Nem lehet előle mindent elpakolni úgyhogy most szereztünk egy babakarámot, hogy csökkentsük a veszélyforrást. Azóta minden gyerek ebben csücsül vagy meglátogatják vagy bezárják ők is magukat vagy csak úgy kuckóznak oda bent. Na ez nem azt jelenti, hogy Domi ki sem jön, csak akkor van bent amikor biztos, hogy nem tudok rá figyelni.


 Ma mise után Ritáéktól elhoztuk a karámot, utána Éviéknél (Viola és Írisz unokatesókkal) sütiztünk és kávéztunk. A gyerekek nagyon boldogok és viccesek voltak, sokat bolondoztak.
Íme egy kép a sütifalókról:
Hála az ilyen napokért amikor egészségben, szabadon jöhetünk-mehetünk mindenhova, örülhetünk, hogy együtt vagyunk.