A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2013. március 25., hétfő

Rólunk

Haza jöttünk, mostmár lélekben is.

Kezdem elengedni a gondolatot, hogy külföldön jobb. Elhessegetem az álmodozást, hogy menjünk most azonnal...akár mindannyian. Mert Berci nem menne ő maradó, hűséges, kitartó. Így hát megnyugszom szépen lassan....
 
A gyerekek nagyon jól viselték a távollétünket és megint minden megy a maga rendjén, nem több a hiszti mint előtte volt.
Talán egy kicsit többet mondják, hogy Anya figyelj, Anya nézd! - egyfolytában néznem kell, mindig mutatnak valamit, egy játékot, egy rajzot, egy könyvet egy vicces dolgot.
Talán ez az ami most többnek tűnik de jól viselem, sőt szeretem, hogy nem hagynak békén: szeretnek.

Kori hétvégén elmondta, hogy "jaj de jó, hogy együtt van az egész család!", Nimród pedig elkezdte a MIÉRT??? korszakot, végeláthatatlan kérdés sorozattal bombáz, ha egyszer elkezdi, nincs vége amíg le nem állítom.

Még várat magára a költözés, elkezdtem imádkozni egy kertes házért (aki ráér tartson velem!) mert hát mégis csak az lenne számunkra a legjobb és legélhetőbb megoldás.
Olyan lehetetlennek tűnik ennek az álomnak a kivitelezése mert minden csak pénz pénz pénz de Istennél nincs lehetetlen ezt már rengetegszer megtapasztaltuk.
Béke van bennem azt illetően ha nem történik csoda és vissza megyünk a picibe de ahogy lett beférős autónk, meg sok egészséges gyerekünk úgy ez is megadathat....
Nem tudom hogyan mert semmi jel nincs arra, hogy sikerülhet de van bennem egy érzés, hogy ezt most kérni kell...

Boldi mindent akar, mindent ért, szavakat mond, utánoz de elkezdődött a hisztizés, hogy csinálná de nem szabad, mondaná de nem tudja.
Egyébként édes aranyos, sértődős (igazi férfi!), reggel például nem fekszik mellénk az ágyba ha a Nimród már ott van mellettem. Áll vagy 3 percig az ajtóban, néz ránk, hívjuk de nem jön és egyszer csak sarkon fordul és drámaian elvonul (szeretem ezeket a pillanatokat mert csodálom az értelmét, hogy a "semmiből lesz valami", még nem beszél de mindent ért és értjük őt) .

Szeretem nézni ahogy nőnek, fejlődnek, maholnap iskolás lányom lesz aki mostanában egy kicsit elvarázsolt...