A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2013. február 25., hétfő

Gyógyítós

Gyógyítósan telnek a napjaink.

Nimród pénteken nem ment oviba, krupposan köhögött éjjel. Aztán másnap éjszaka lázas lett, szombaton nem bírt felkelni folyton elaludt, kapott egy-két nurofent és panadolt renegeteget itattam. Azt hittem kezdődik, itt van a rettegett influenza az egy ekkora családnál minimum 1 hónap.
Aztán vasárnap már rohangált és kiabált (hála az égnek!) és nem volt láza sem.
Megmaradt a köhögés és az orrfolyás de ez éppen elég nekünk. Boldi is hasonló de láz nélkül.
Siminek a hasa nincs jól őt sem tudom még oviba küldeni.
Korinka kicsit náthás őt meg nincs szívem a fiúk nélkül elküldeni.

Tegnap Berci apukája főzött nekünk csak mi voltunk a többiek (anyukája meg Orsiék) elutaztak síelni.Ebédeltünk, gyógyulgattunk, Muzsika hangját néztünk.

Ma Kori sem akart menni azt mondta reggel úgyhogy szabad napot kapott, holnap viszont már muszáj várja Bogi néni a tánccal és a barátnői játékokkal .Szombaton a Lucánál volt zsúrban biztos sok a közös élmény...

Délután a Hattyúk tavára táncoltak.
Az elején csak Kori ugrált a nagyszoba közebén tütüben és felháborodottan kiabált miközben mindent beleadott : - Hé fiúk gyertek már táncolni! Hát mindent nekem kell eltáncolni? A hattyút, a herceget mindent?
Aztán beálltak a fiiúk is nagyon vicces volt! Simi mondta, hogy :  -Én vagyok a Herceg!
Nimród erre megszólal: - Én meg a fafütyis... - ezen még mindig röhögök. Ezt azért mondta mert amit néztünk az az amerikai előadás és ott a gonosznak Isaac Stappas-nak falevelekből van kirakva a jelmeze és az ágyékánál is olyan mintha falevél borítaná. Erre Nimród azt mondta, hogy a fafütyis !!!! - hát ez irtó vicces!

Este eljött Anyu, énekeltek és táncoltak a gyerekekkel  nagyon aranyosak voltak. Anyu írt nekik egy dalt és zongorázott, nagyon élvezték a muzsikát és a mozgást.
Elődke meg mint mindig sírósra nevettetett engem.

Közeleg az utazásunk Bercivel, kezdek nagyon izgulni meg félni...