A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2012. április 17., kedd

Nátha

Kori az éjszaka 10 órából 7-et biztosan végig köhögött. Boldi a 10-ből 9-et. Nimród 5-öt.
Én sem aludtam túl jól, Boldi elég rossz alvótárs mostanában. Attól sem nyugszik meg ha magam mellé veszem. Már azon voltam, hogy kiteszem a nagyszobába szenvedni de betegen azért még se - így viszont egyikőnk sem pihent. Neki jó mert most leteszem és alszik amennyit akar, én viszont csak sóvárgok az ebéd utáni pihenőm után, nem tudom addig hogy maradok talpon (elnyel a mély mint a tv-ben).

Szóval mindenki keni az orra dolgát az arcára, meg köhögnek. A nagyok oviznak mert napközben semmi tünetük.
Kori kapott Ati papáéktól egy babát a születésnapjára. Olyan igazi lányosat, szőke hajjal, nyári ruhában, hogy legyen a másiknak barátnője. Nagyon megszerette ezt a Pannit vagy Borit (még nem tudja ki legyen), vele aludt és az oviba is vinni akarta. Tele tette a haját csattal, fésülgeti, ápolgatja. Sose gondoltam volna, nagyon aranyosak. Siminek nehéz ez a látvány, próbál a játékba részt venni egy plüss egérrel vagy egy hóemberrel aki meglátogatja a kislányt, de látom ahogy fürkészi Korit amikor ő egyedül elmélyül a babázásban.
Olyan érdekes dolgok ezek.

Boldival ülök a felhőcske gépen, inhalátorozunk napi ötször ami eléggé megpecsételi a napi programot.
Ninó unatkozik, de azért próbálok némi közös programot (duplózást, társast) beiktatni a napi tevékenységbe de lemenni biztos nem fogok ilyen időben.
Elég szemtelen ez a gyerek, ha haragszik akkor "te büdö Anya" megy (utána a szájára egy), vagy ha mérges akkor "kakikaki" - na ezért is kap, a "buba Anyért" (buta anyáért) nem, lehet hogy az még igaz is.
Aztán jön a "tyetyetye Anya" (szeretlek anya) angyal arccal és kész.

 Bevackolós, filmnézős idő van de egyiket se csinálhatom.
Csak ennél betegebbek ne legyenek mert akkor orvoshoz kell menni és azt nagyon nem szeretném.